Защо тя не ти гълта

Няма по-красив финал на едно фелацио от този, при който яката кака изпива до дъно живителния ти сок! Има обаче няколко причини тя да отказва да го погълне през хранопровода си. Виж ги:

Пушил си Доказано е, че прекаляването с цигари влошава не само качеството на семенната ти течност, но и вкусовите й качества. Така че, ако се надяваш на гълток след свирчок, не пуши поне няколко часа преди момента.

Ял си чесън/лук Това е причина като цяло тя да бяга не само от Едноокия Джо, но и от устата ти.

Ароматът на тези иначе така вкусни зеленчуци далеч не може да бъде характеризиран като възбуждащ, освен че, според учените, прецакват вкуса на семето.

Изкарал си грип Има случаи, ако си забелязал, когато в спермата ти се появяват малки парченца, подобни на ситно нарязани желирани мечета. Ефектът се получавал от приемането на силни антибиотици, а вкусът й не бил за предпочитане, освен ако девойката не желае да познае от три пъти какъв точно антибиотик си пил.

Пил си кафе Кафето, бате, може да приятно на вкус, но определено не действа така и на еякулата, даже напротив. Учени твърдят, че го прави горчив и съответно неатрактивен за консумация от мацораните. Гледай само да не пиеш Kopi Luwak (кафе, което се приготвя от лайната на котки, погълнали сурови кафени зърна, най-скъпото в света), че после нали знаеш на какво ще ти ухае соса?!

Ял си червено месо Естествено, не си го ял сурово. Докторята обаче ни съветват да го избягваме от менюто си, когато сме планирали да впръскаме спермата си в жадното гърло на някоя високо заслужила и отличена майсторка на спортното духане.

Не обича Според официални проучвания 25% от женското население не обича да си жабури устата със семенната ни течност, но според нас този процент е завишен в пъти или просто учените са пропуснали да сложат запетаята между 2 и 5.

Запомни! Всичко, което ядеш се отразява на вкуса на семката, най-вече киселото и горчивото и лютото. Обратно, колкото повече сладко ядеш преди това, толкова по-сладка ще направиш и спермицата, така че нека силата бъде с теб!/men.hotnews.bg