Защо тя не пуска отзад

След като уточнихме защо тя не духа и защо не гълта, ето няколко размишления по още един дълбокоекзистенциален въпрос с елементи на разсъждения:

Боли я Пробвала е веднъж-два пъти с някой друг, преди ти да си поискаш, но опитите са били крайно несполучливи – я пишката на онзи е била с размерите на новородено, я не е получила задължителната доза форплей с пръст и половин тубичка лубрикант.

Никога не го е правила Има жени (колкото и малко да са на брой), които никога не са пускали сър Джон да влиза през задния вход – задръжки, притеснения, комплекси, предразсъдъци – може да са само част от причината да не иска да го направи. Време е да вкараш всичките си ораторски умения в действие!

Гнус я е Гнусливо е момичето, когато става дума за нейния екстрементатор и ежедневната му продукция и затова е готова да повърне в миг като си представи как го правят другите жени. Трудно ще й докажеш тезата си, освен ако не си завършил Пъблик Спийкинг в Оксфорд!

Играе си с теб Вече е пускала в шоколадовия цех хиляди работници и би го направила отново на драго сърце, но се прави на анално девствена и недостъпна само, за да увеличи лавинообразно нарастващото в теб желание за мърсуване.

Страх я е Понеже е наясно от какъв тип са продуктите, които минават по канализацията, изпитва ужас при мисълта, че съществува известна опасност да оцапа пейзажа, мацката дори не си позволява да разсъждава по въпроса, а какво остава за нещо по-сериозно…

Наказва те Тъкмо се е била навила да те докара до неповторим оргазъм като ти даде да проникнеш в най-тесния и тъмен отвор от нейното красиво телце, но ти нещо си стъпил накриво и скоро няма да получиш титлата „Заслужил майстор на спорта“.

Срам я е Като цяло девойката няма нищо против да опърди кочана (любим израз на наш приятел), но изпитва известни резерви как ще мине цялата процедура, ще има ли авария и дали няма да се спука тръбата в даден момент. Да не разхлаби дупката Носят се легенди за арабките, които от религиозна гледна точка не правят вагинален секс преди сватбата, но затова пък се раздават мощно отзад и от ежедневен дупенсекс се насирали, преди да стгнат до кенефа… Непотвърдени слухове…  /men.hotnews.bg