Изповед: Аз изневерих на съпруга си с друга жена

Този ден, след като заведох сина си в детската градина, майка на негово другарче ме извика на кафе при нея у дома и ме запозна със сестра си, която й беше на гости. Бианка. В момента ме привлече нейната сърдечност, откритост и чувство за хумор.

Никога не са ме привличали жени, но нея я харесах по друг начин, усетих, че станахме близки.

 Издържам цялото семейство с моята заплата, работя около 60 часа седмично и въпреки че имам добър брак, от съпруга ми съм доста отдалечена, защото у дома се прибирам късно, толкова уморена, че в същия момент заспивам.

Бианка често ми правеше комплименти. Никога не съм възприемала себе си като красавица, така че бях изненадана, но и поласкана. Един път дойде при мен на кафе и спонтанно влязохме в разговори за нашите връзки. Бианка е имала толкова много приключения, за които само можех да й завидам. Но бях очарована от тези горещи теми.

Не забелязах кога се възбудихме.Приближи се към мен и ми прошепна в ухото, че би искала да ме целува навсякъде по тялото и да се спусне по-ниско. Аз се засмях и така завърши всичко.

След няколко седмици дойде при мен на работа с колата. Отново искаше същото. Този път се случи.

Тя ме убеди, че не съм направила нищо лошо, защото изневярата не е изневяра, ако е с жена. Повторите се още веднъж. Тогава разбрах, че не мога да си позволя повече такива приключения. Не можах да скрия афера от съпруга ми и му признах. Бе съсипан, но минахме брачната криза.

Сега отново сме влюбени, излизаме заедно и често правим любов. Започнах повече да се грижа за себе си, отслабнах и започнах да се гримирам и обличам добре. Самочувствието ми сега е много по-голямо, а вярвам, че това дължа на нея. Въпреки че трябваше да прекратя нашето приятелство …/zajenata.bg