Пълни самопризнания! Елитна компаньонка, обслужваща само VIP-клиенти, каза какво най-често искат мъжете от нея�(СНИМКИ 18+)

Бившата журналистка, която смени професията си с тази на елинта компаньонка, разказа, че почти не прави секс с клиентите си, защото те повече се интересуват от други неща. Майката на две деца Аманда Гоф е сменила своята професия, след като се преместила с тях в Австралия, пише в. Mirror.  Получавайки колосален опит в сферата на ескорта, тя написа книга, в която развенчава редица митове за професията и заявява, че в момента в живота има по-малко секс от всякога. На миналата си работя тя не е изпитвала недостиг на интимни вързки.

 

Аманда, известна с псевдонима Саманта Икс, разказа, че много от клиентите ѝ са писатели, които търсят среща с нея, за да им прочете и провери книгите, преди да ги изпратят на редактора си. Тя без никакви задръжки казва, че мъжете са заинтересовани повече от разговор с нея, а не от секс, защото понякога, напускайки апартамента на клиент, тя се чувства разстроена.

„Понякога си тръгван сексуално неудовлетворена, защото съм се занимавала с литературни корекции, а не секс“, признава тя.

В момента Аманда получава по 1000 долара на час или 6 000 за нощ. Поради това, че сегашната ѝ професия в момента не е много свързана със секса, тя нарича себе си „голият терапевт“. По време на срещите с клиенти тя слуша големия им брой откровени истории, които те не могат да споделят с познати и близки. Жената гарантира абсолютна анонимност, което е и част от нейната професионална етика.

Преди книгата ѝ да излезе по полиците на магазините, Аманда е разказала за своята професия на роднини и приятели. Не всички се зарадвали от новото ѝ поприще. На въпрос на журналисти, защо мъжете са готови да дават такива пари за нощ с жена, а не да се запознаят с нея в бар, Аманда отговаря, че „това, което прави тя, си струва парите“.  /blitz.bg