Оралната любов като белег на взаимоотношенията

След като толкова дълго време сме се опитвали да разберем какво иска една жена, решихме да се обърнем и към мъжката аудитория, за да вникнем в екзистинциалните и ежедневни казуси и трепети на изчезващия мъж, онзи, за когото жените реват по цял ден във форуми и въздишат. И докато те сънуват Освалдо Риос, ние решихме да се фокусираме върху далеч по-елементарните и възможни мъжки преживявания. Какво иска един мъж, освен възможността да бръкне в панталона на 22-годишна бамбина, когато стане на 66? Точно така, иска да предостави своя инструмент за една дяволска симфония и след това да се надява, че жената ще заспи. Не ни отне особено дълго време да разберем какво точно е така наречената свирка, дяволска флейта, полиране на скиптера, целувката по жезъла и още други начини за наименоване, но стигнахме до извода, че това е най-сигурният белег за установяване на състоянието на връзката.

След кратка среща с учените от БАН, сексуални манияци и жени без сливици, успяхме да изградим следните етапи на една връзка, използвайки само оралните женски посегателства:

1. В началото беше само главичката Разбира се, че има достатъчно жени, които са готови да проявят степен на пълния канибализъм, но те не се срещат толкова често. В началото винаги е само връхчето на меча, защото добрата стара несигурност може да се прояви във всеки един момент. По някаква причина, всяко нежно същество започва да се чуди какво ще си помислим ако форсира границата като Тръмп – Северна Корея. В името на науката, при тези свещени моменти дори не мислим, просто се радваме на чудото, после подготвяме банкет и т.н. Какво да се прави, рядко се случва!

2. След определено време, но все още в началото на връзката, избраната най-накрая ще се престраши и ще е готова на следващата фаза „Сър Стенли Ройс“. Проверявайки колко дълбока може да е Марианската падина, осъзнавате, че раят наистина ще съществува, докато не се стигне до големия финал и милото не се окаже оралната форма на веган. И до днес е трудно да установим дали веганките извършват убийството на милиарди деца, ала бихме искали да разберем, следователно коментарите са изцяло на ваша страна. Имайте предвид, че някои отказват консумацията на ДНК материал до края на една връзка. И тук доказваме, че пълното щастие наистина не може да съществува.

3. Канибалката е последната щастлива фаза, до която може да се стигне в отношенията. Щом една жена се превърне в пристанище за твоите плувци, значи практически си победил. Този свещен акт се случва само с оценяването и осъзнаването на всички положителни качества, които можеш да притежаваш. Той може да бъде трамплин към още по-дълбоки и тесни отношения а.к.а. анален секс. Канибализмът като феномен в леглото е върховното постижение. Благодарение на това изживяване, повечето мъже гледат на своя инструмент като на шедьовър на изкуството и животът им се запълва с търсенето на виртуози, които да свирят на нея. И както е казал Ганди „Ако всички жени отдолу са еднакви, горе няма нито една прилика!“. Мъдрецът визира техниката, а всяка чика е специалист в някои определени.

4. Постигането на пълното съвършенство в полов контекст е само едната крачка от завършването на плана, другата се изразява в честотата и елемента на изненада. Отиваш на семейна вечеря, правиш пауза между основното и десерта за освежаване и изведнъж си притиснат с гръб в студената стена, докато тя вече свири своята лебедова песен с надеждата, че ще стане платина. Подготвяш се да отидеш на бар с приятели, не и преди тя да полира шпагата, за да може да е сигурна, че няма да гледаш други жени. Не можеш да си намериш любимата тениска – свирка. Искаш да гледаш „Колите 3“ – свирка. И още много други случаи, в които ще получаваш малките радости на живота. Свирката е разменната единица между мъжа и жената в една връзка. Тя е лубриканта на отношенията, адвокатът на дявола, картата „Излез безплатно от скандала“, както и много други подобни случаи.

5. И както се случва за мнозина, магията на киното винаги е краткотрайна, а причината за тези аномалии е слабия женски характер. Точно така, никога няма да срещнете жена, която да е напълно задоволена – тя винаги ще иска повече и ще вярва, че има нещо по-добро за нея. Ако пък си повярва, че е специална по-добре си тръгвайте, преди да покаже колко плитка може да бъде. И по тази причина ще започнете да заспивате с хладилник „Мраз“ до себе си. Каквото и да правите, той винаги ще замръзва без причина. Изведнъж няма да иска да целува момчетата, страстта ѝ манията към Ескалибур ще бъдат изгубени. Както се казва, това е последната фатална целувка, след това остават само спомените, както и някой друг клип от Слънчака.

6. Финалът идва с нейната добре позната сухота в устата и онзи леко дразнещ сърбеж в панталоните. Учени от БАН, провели множество експерименти, гарантираха, че щом повече не целува боата, значи събирате багажа и дим да ви няма. Най-точното им описание представлява илюстрирането на рудник – щом въглищата свършат, трябва да започнете да копаете другаде. Разбира се, свирките никога не свършват, просто се сменят членовете, ама не тези от БАН, а другите. /men.hotnews.bg