БЕЗЦЕННО! ПУСНЕТЕ ТАЗИ МУЗИКА И КОЛАТА ВИ ЩЕ ГОРИ МНОГО ПО-МАЛКО! ЩЕ СПЕСТИТЕ ЯКА ПАЧКА, ЩЕ СЕ ВОЗИТЕ БЕЗ ПАРИ!

Това е едно изумително откритие от последната седмица, за което съобщава първо BRADVA.BG!

Всички сме чували, че слушането на музиката на Моцарт има изключително благоприятно влияние върху развитието на децата. Когато пуснете някой от шедьоврите на най-известният композитор в света даже и растенията започват да растат по-бързо.

Оказва се, че гениалните произведения могат да имат и съвсем неподозиран ефект върху нашия автомобил – той става по-икономичен!

 След 6-месечен експеримент с 546 автомобила , Д-р Робинсън от Масачузетския технологичен институт стигна до изумително заключение.

Автомобилите са тествани с различен вид музика, и резултатите за разликите в тяхното представяне са повече от убедителни.

Когато слушате произведения на Моцарт във вашия автомобил, двигателят работи по-оптимални и консумацията на гориво се намалява със зашеметяващите 11 до 17 процента!

Екипът от учени си обяснява изумителния ефект с това, че вибрациите от музиката на Моцарт помага на двигателя да работи по гладко, намалява търканията на частите и прави автомобила значително по-икономичен, пише worldnewsdailyreport.

За това спрете с чалгата и минете на Моцарт, ще спестите доста пари!/BRADVA.BG