Асдис Ран пак прехласна мъжете! Показа, че още си я бива с гореща СНИМКА 18+

Ледената кралица Асдис Ран се завърна в България с гръм и трясък. Сексапилната исландка показа своето апетитно дупе в социалните мрежи и загатна, че отново е самотна. Бившата съпруга на футболиста Гардар Гунлаугсон е известна със своите провокативни снимки, но сега задмина себе си. Моделът на „Плейбой“ става необичайно активна през лятото, пише Хот Арена.

Тогава тя предпочита да прекарва своята почивка в България. Ран не направи изключение и през тази година. Красавицата отиде в Созопол, след като в края на май счупи ребро, както и крак на две места. В слънчевия град тя се пусна на екскурзия с яхта, където се засече с модния гуру Евгени Минчев.

„Прекарах две седмици на Черно море – сподели Асдис Ран. – Направих малко „тренировки“ на пясъка и в морето. Възстанових се. Все още не мога да ходя сама, защото има още доста време, докато се оправя окончателно. Въпреки това няма да пропусна моите ски пътувания през тази зима.“ Красавицата беше взела своята майка, която да й помага за придвижването. С нея не беше нито едно от трите й деца. Асдис Ран продължава да е един от най-търсените модели в своята родина. Тя често се появява като корица на списания. Исландката е известна със своята екстремна страст. Ледената кралица изкара курс за управление на вертолет./blitz.bg