5 неща, които мъжете тайно не харесват в секса

От както свят светува съществува мита, че мъжете винаги са готови за секс и го обичат повече от яденето. Но ето пет скрити тайни, които не харесват в сексуално отношение.

1. Мъжете имат много повече ерекции, отколкото предполагаш. Никак не му харесва играта на топло студено от първите ви срещи.

Тъкмо почвате да се целувате по-страстно, мъжът изправя гордо достойнството си и е готов за действие, но жената се дръпва и иска да си говорите. Отново започвате с целувките и хоп, тя иска да отиде до тоалетна. На този етап, мъжът вече е получил две ерекции и се чуди дали ще му стане и трети път.

2. Ходенето до тоалетна с еректирал пенис е ужасно мъчение. Никоя жена не може да разбере колко болезнено е да накара урината да мине по пикочния канал, защото като естествена реакция на организма, той се затваря. А жената стои и се чуди какво прави толкова, което допълнително го притеснява.

3. Винаги се чудят кога точно трябва да проникнат. Дали вече е време, дали трябва да проточи още малко любовната игра, влажна ли е или не е достатъчно, за всичко трябва да мисли той.

4. По-трудно му е да не свърши бързо, отколкото си мислиш. Наистина е трудно.

5. Винаги се очаква да получи оргазъм. При жените не е гаранция, че ще се постигне, но ако мъжът не успее, веднага става проблем. А може би просто е мастурбирал повече този ден и затова не успява.