Защо не трябва да правиш секс пред домашния любимец?

Препрочитайки този материал си давам сметка колко нелепо звучи цялото заглавие на темата, но ще се съгласиш с мен, че на абсолютно всеки един от нас му се е случвало да се награби с половинката у дома, или пък може и с някоя случайна, и в този момент кучето, или котката, или друг домашен любимец е вперил поглед в теб.

Да, да знам, че те нямат рационална мисъл, но все пак е малко странно. Ето защо задължително трябва да вземеш предвид следните аргументи, за да не превърнеш домашния си любимец във воайор.

1. Да, това е най-добрият ти приятел, но каниш ли най-близката си дружка от университета да ти свети, докато оправяш приятелката си? Запомни, в приятелството не всичко е позволено!

2. Имаш нужда от пространство – тормозят те както нахалните роднини, така и домашният любимец. Така или иначе прекарваш достатъчно време с него, няма нужда да стърчи и по време на сексуалните ти подвизи.

3. Когато някой задоволява жизненоважни потребности, другият не гледа. Елементарно уважение, мамка му! Това включва както закуската, така и случайното сношение.

4. Ако все пак решиш, че ще ти е прекалено мъчно да го затвориш в банята, възпитай го така, че по никакъв начин да не проявява интерес, да не се приближава и да не ближе нищо. Повтаряме: по никакъв.

Всеки познава някого, който познава някого, на когото му се е случвало: по средата на събитията неидентифициран език да се почувства привлечен от естествените ухания, които се отделят в подобни моменти. А това, друже, освен че е противоестествено, е и незаконно.

Замисли се и за друго – ами ако наистина животните са по-интелигенти, отколкото смятаме? Затова следващия път, когато девойката те пита: „Имаш ли нещо против котката ми да спи при нас?“, просто отвори вратата и кажи: „Или аз, или тя!“

 

Автор: TheM; Източник: Esquire.bg