Запознайте се с най-дискретния коледен заместител на мъжа

Е, време беше да споменем Коледа за пръв път тази година, защото, както и да го гледаме, остава малко повече от месец до този християнски празник. А с наближаването му трябва да помислим за хубави подаръци за нашите близки.

Не бих ви посъветвал да подарите на майка си продукта, който сега ще ви представим, защото той е по-скоро за гаджета и съпруги. Все пак говорим за секс играчка, ако все още не си се досетил.

Fin е революционно нова джаджа за стимулация на клитора, която за разлика от милионите гигантски гумени пениси е в пъти по-дискретна. Малките ѝ размери и мистериозна форма я правят лесна за прикритие и обяснение, ако бъде намерено от неподходящ човек.

Fin е един от продуктите, които Kickstarter успешно финансира през последните седмици и е на път да тръгне на пазара през декември.

Вибратора е дело на Александра Файн и Джанет Либерман, които са две предприемачки имащи опит със създаването на креватни играчки за жени.

Тяхната идея не е толкова уникална, колкото е изпипана до съвършенство. На пръв поглед вибратора представлява нещо, като вибриращите пръстени за пениси, но с тази разлика, че се използва с ръце, а не се поставя върху или в половите органи. Просто се хваща с пръсти, избира се една от трите степени на интензитет и се действа.

Интересното е, че всяка отделна малка част има своето голямо значение. Хипоалергичният силикон е изваян в такава форма, че да има различен ефект в зависимост от докосването и движението на ръката.

Ние виждаме във Fin един идеален наш заместител, когато сме на дълги командировки и искаме комшията Петър от втория етаж да си сваля ципа, само когато пикае и то в собствената си тоалетна.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook