Следващият път не си сваляй веднага дрехите пред нея

Някога губел ли си желание за секс? Аз лично никога не съм издържал достатъчно в една връзка, за да стигна до онзи грозен момент, в който да не желая жената до себе си, но светът е опознал тази грозна страна на връзките в доста големи мащаби.

Психолози са на мнение, че загубата на страстта се дължи на редица фактори, един от които е чувството за даденост. Просто в един момент подсъзнанието ви осъзнава, че половинката ви е в кърпа вързана и няма нужда да се полагат, кой знае какви усилия, за да паднат нечии дрехи.

В този ред на мисли имаме съвет за вас.

Не бързайте веднага да сваляте дрехите си, когато започнете да интимничете с гаджето или съпругата. Накарайте подсъзнанието ѝ да работи във ваша полза, като го карате всеки път да си извоюва правото да види дрехите ви захвърлени небрежно на пода. Същото важи и в двете посоки.

Дрехите играят една своеобразна роля на последната бариера преди сексът да започне. А именно границите са това, което ни кара да се трудим за желанията си. Природата ни е такава, че трябва да нарушаваме едно или друго правило, за да поддържаме страстта си за живот. А каква по-голяма страст от нуждата от секс?

Ако любовните вечери с половинката ви представляват една рутинна сцена, в която се разбирате, че тази вечер е време за ласки, а началото ви представлява едно скучно събличане на своите дрехи, тогава опитайте следващият път да смените стратегията.

Подходете спонтанно и я изненадайте, като оставите децата у баба им, запалите няколко свещи в спалнята, предложите по една чаша червено вино и след това започнете любовната игра с малко целувки и милувки, но без да разкопчавате и копче от ризата си. Нека тя понечи към колана ви, а вие към сутиена ѝ. Дори е позволено да пожертвате някое копче в израз на неутолима страст. Предпоследният етап трябва да е на пълното разкриване, което да се яви наградата за положените усилия.

Автор: Десислав Янкулов