Неестествени неща, които я възбуждат

Хиляди томове литература е изписана по темата с женското съзнание и пак са обхванати около 5% от тяхното мислене. По тази причина имаме поле за размисъл за още хилядолетия напред, а днешната тема е само една милиардна част от предстоящите открития.

Ето, какви са неестествените неща, които може да я накарат да подмокри гащичките:

  1. Увеселителният парк – Знаете ли, че зоните в женския мозък, които отговарят за забавлението и възбудата, са непосредствено свързани? Това е така и именно по тази причина е нормално всяка забавна дейност, която извършва жената, да води до възбуда. Имай го в предвид, когато се чудиш, къде да я заведеш, за да ти излезе късмета след това.

    Увеселителният парк е едно оригинално, но и много ефективно място.
  2. Цветовете на дрехите ти – Знае ли, кой е най-възбуждащият цвят? Червеното. Подсъзнателно жените го свързват с еротиката и е нормално да им хрумват нечисти помисли, когато си облечен в секси червен пуловер, който, естествено, не е плетен от баба ти, а е с малко по-фина плетка. Залагай в първите си срещи на червеното и ще увеличиш шансовете си за успех в леглото довечера.
  3. Танците ти – Много жени днес споделят, че музиката и танците са техният начин на живот. Ако на теб ти става от мацка, която разбира от футбол, на нея ѝ става от мъже, които умеят да танцуват. В това отношение ще трябва да се довериш на приятелите си, като ги попиташ, дали се справяш добре на дансинга или по-често изглеждаш, все едно по пода тече ток, но по някаква странна причина удря само теб. Ако е така, не унивай, а се запиши в някоя школа за танци. Няма нищо срамно в това. Освен всичко, ще си правиш и едно добро кардио.
  4. Естествената ти миризма – Мъжката кожа има функцията да отделя феромони, които са химикал на възбудата за жените. Естествената мъжка миризма привлича женските, като с магнит, стига да не е прекалена. Едно е да миришеш на тестостерон, но нещо съвсем различно е да предизвикваш подозрения у хората, че приближава стадо говеда. Не подценявай личната си хигиена, но знай, че няма да сгрешиш, ако забравиш да се напръскаш с парфюм за срещата си.
  5. Червено вино – Пак е намесен червеният цвят, като в допълнение идва и опиянението от алкохола. Виното е силен афродизиак за женското либидо и точно по тази причина мнозина са онези мацки, които разказват някои от най-срамните си интимни истории, започвайки с думите: „И след втората чаша червено вино…“ Предполагам вече знаеш, какво да поръчаш в ресторанта за следващата си среща?

Автор: Десислав Янкулов Източник: Men’s Health