Тя иска да я гледаш – възползвай се

Приятелю, живеем в много интересни времена. Задръжките у хората са все по-малко, което пряко рефлектира върху дрехите и поведението на жените наоколо. Почти не останаха такива, които да се смущават от мъжкото внимание. Дори повече жени правят всичко по силите си, за да го привлекат, от което можеш само да се възползваш.

Нека обърнем внимание на тема №1 от последните десетина години – социалните мрежи. Факт, че facebook и Instagram залагат изключително на цензурата, докато Twitter набляга на точно обратното. Интересното е, че човешкият мозък е устроен по такъв начин, че и в двата случая вниманието да е насочено именно към нецензурните неща. Просто в единия случай се опитваш да ги прикриеш, а във втория акцентираш върху тях.

Именно там жените се изявяват най-често, конкурирайки се една с друга за мъжкото внимание. Отвори профила си и направи три скрола с мишката надолу. Кажи честно, колко точно публикации видя, в които жена си е направила селфи, показала е новата си блузка или се е снимала в неособено подходящо облекло някъде в планината? При мен в общи линии всяка втора публикация е подобна, но на мен това ми е работата, като дори личното ми пространство е препълнено със сексуални провокации. (Сигурно затова са ми блокирали стария профил във facebook…)

Обикновени на пръв поглед жени, смятат за напълно нормално и естествено, ако всяка година си правят папка с име „Лято две хиляди и еди-коя-си година“. На мъжете се превърнало в рефлексен механизъм да отваряме първо папка и да преглеждаме всяка една снимка. Там сякаш разглеждаш поредния календар на Sports Illustrated. Всеки нов ден е отбелязан с нов чифт бикини, като нерядко е показвана и разликата в тена, за да си сигурен, че мацката не е била единствено за уикенда на плажа, а е прекарала поне месец под слънчевите лъчи.

Разходи се сега по улиците. Е, есента не е идеалният сезон за това, но все още се срещат ентусиастки, за които 23ºC си е направо време за потниче и къси панталонки. Достатъчно ми е да направя една разходка из „Витошка“, за да събера достатъчно материал, че да запълня един цял работен ден с коментари за видяното.

Уикендът чука на вратата, а с него е време да се измисли кое ще е новото парти място с тайфата. Избирате си случаен нощен клуб, подпалвате пешките у вас с домашарката на дядо ти, след което се товарите на такситата и се паркирате в заведението. Там вече са ви изпреварили поне две корици от еротични списания. Насреща си имате стотици кубици силиконова гръдна маса, хеаурони в устните и импланти в дупетата, като всичко това е така изкусно представено, че дори най-смотаният фотограф в заведението да може да направи своята поредна еротична фотосесия с участието на същите девойки. Да не говорим, че на заден план кършат стегнати снаги полуголи момичета, изявяващи се, като балет, макар, че чувството им за ритъм да има нужда от четворен байпас. По-важното е, че зърната им са едва прикрити, а бикините минават за сценично облекло.

Казвам ви всичко това, не за да се оплача от времената, в които живеем, а за да се похваля. Редно е и вие да се похвалите и да започнете да се наслаждавате, защото едва ли в историята е имало по-трудни времена за воайора. Цялата тръпка в преследването се е изгубила, защото вече нямаш нужда от бинокъл, за да видиш съседката, докато се преоблича. Достатъчно е извъртиш поглед към балкона и ще я видиш да простира прането по монокини, като дори не би се смутила, ако си засечете погледите. По-вероятно е да те поздрави и грациозно да се прибере навътре.

Приятелю, живеем в много интересни времена! Възползвай се!

Автор: Десислав Янкулов