The Game: Спал съм с Ким Кардашиан, Клоуи Кардашиан и Бляк Чайна

Рапърът направи това скандално изказване пред колежката Уенди Уилямс в шоуто ѝ, където трябваше да коментира лириката си от съвместния проект с DJ Khaled. Там The Game пее: „И тогава наебах три кардашианки.“

В последните месеци свикнахме скандалите да идват от въпросните сестри (и снаха), като най-деен в помощта им  бе съпругът на КимКени Уест. Ето, че сега шокът идва от един на пръв поглед приятел на певеца.

The Game никога не е криел, че е в отлични отношения с Уест, макар подобно изказване поставя под съмнение приятелството им.

Ако трябва да сме максимално честни, Играта не каза нито един път директно, че е спал с една или друга от сестрите, а просто отговаряше утвърдително на водещата.

Уенди Уилямс също така искаше да разбере, дали Кайли и Кендал също са минали през леглото на певеца, но той каза, че те не са кардашианки и се засмя. Все пак фамилията им е Дженър и е прав в това отношение.

Бляк Чайна влиза в розовия дневник на The Game, като годеницата на Роб Кардашиан, за да запълни хеттрика му и да можем днес да имаме храна за размисъл от светските среди.

Автор: Десислав Янкулов Източник: People