treats! обявиха 100-те „голи музи“, които ще се борят за голямата им награда

Както по-рано ви информирахме, списание treats! организира традиционния си годишен календар под формата на модно състезание, предлагащо възможност на 12 красавици от целия свят да блеснат на страниците на едно от най-бързо проспериращите мъжки издания в света.

Днес е време читателите да дадат своя принос в избора на 12-те, като от treats! са пуснали онлайн гласуване измежду 100 момичета, всяка от които по-красива от другите.

Читателският вот ще тече между 9 и 16 септември, като всеки ден можете да гласувате за своята фаворитка, а самите резултати ще бъдат обявени на 17 същия месец.

20 септември пък ще е датата на финалния кастинг, а 8 дни по-късно ще са ясни 12-те красавици за календара, както и победителката измежду всички.

Малката награда е, че всяко от дузината момичета ще получи своя страница от календара, а най-красивата измежду тях ще получи и своя корица, заедно с награда от $10 000.

Ето ви линк към страницата за гласуване, за да дадете и своя принос към състезанието за „Гола муза“. Съветваме ви преди това да разгледате внимателно всяка една от претендентките, защото определено има какво да видите.

Автор: Десислав Янкулов