Време е да загреете за малко секс

Вдигай си гащите обратно, защото нямам предвид да си удариш една! Загрявката за секс е това, което жените първо си мислят, а именно любовната игра. Направи така, че с половинката да сте на ръба на оргазма, още преди да сте започнали, ако искаш да върнеш страстта във връзката си. Ето ти няколко нови полезни съвета по темата от любовното ти гуро – д-р Десислав Янкулов.

  1. Направи нещо, сякаш е случайно – Тук можеш да се позовеш на собствения си опит, защото за седемте години, откакто сте заедно, би трябвало да знаеш, кои са любимите ѝ любовни филми, любимите ѝ еротични песни и любимите ѝ любовни поеми.

    Приготви в аудиосистемата онзи диск с джаз парчета от първата ви брачна нощ и го остави да свири малко преди да се е прибрала от работа, докато ти небрежно си я отменил в домакинските ѝ задължения. Когато се прибере, едва ли ще ѝ отнеме много време, за да осъзнае, че децата са у баба им, а кошът за пране празен.
  2. Приготви флаконче с лубрикант – Дори половинката ти да няма проблем с овлажняването, една тубичка със смазка винаги може да е от полза, ако искаш да нажежиш допълнително страстите. Предложи ѝ еротичен масаж от онези, дето си пускаш на компютъра в уикендите, в които оставаш сам. Направи ѝ нуро-масажа от мечтите ѝ, като не забравяш да нанасяш обилно любовното масло.
  3. Включи и играчка в забавлението – Играчките са, за да се играе с тях, а игрите винаги са забавни. Ако си нямате някой заключен шкаф с перверзии, тогава те съветвам да започнеш с нещо по-простичко. Купи ѝ едно вибриращо яйце с дистанционен контрол, за да се превърнеш в личния ѝ доставчик на оргазми. Можеш да включиш и някое малко вибраторче, с което да обходиш цялото ѝ тяло преди да преминеш към същността. Хубавото на този тип играчки е, че няма строго определен начин за употреба, а по-скоро препоръчителен.
  4. Говорете си – Не взимай пример от тъпите порнофилми, в които се почват от вратата и знаят точно какво иска всеки от партньорите. Едва ли някой от двама ви е надарен със способността да чете мисли, така че говорете си. Питай я къде иска да я докосваш, казвай ѝ своите ерогенни зони, говори ѝ мръсотии, описвай, какво си ѝ замислил и т. н. Комуникацията може да е голям афродизиак, който не бива да се подценяване в нито един момент.
  5. Не забравяй да се наслаждаваш на мига – Смисълът на цялата тази хегемония е да ви е готино. Никога не го забравяйте! Ако си концентриран до такава степен в задачите си, че започваш да се напрягаш в даден момент, просто се откажи. Сексът не бива да е нещо, което се прави насила. Отпусни се и импровизирай във всеки удобен момент.

Автор: Десислав Янкулов