Брокерка бе спипана да прави секс, докато продава къща

Може да ви се струва измишльотина от порнофилмите, но изглежда единственият, който е получил вдъхновение от тях, е самата Кайла Мариша Селов.

Брокерката изглежда е била готова на всичко, за да финализира голяма сделка за луксозната къща.

Една вечер съседи забелязали, че лампата на спалнята свети, въпреки че се знаело, че къщата е за продан и не би трябвало да има нови собственици все още. Те се обадили на полицията за всеки случай.

Униформените пристигнали своевременно и влезли през отключената врата на жилището, докато двамата, които мърсували в спалнята, се опитали да се поприкрият. Осъзнавайки, че няма да им мине номера, те се показали, признавайки, че са новите собственици на имота.

От полицията поискали да видят документите им за самоличност. Когато всички отишли до колата, един от полицаите усетил миризма на марихуана и направил обиск на превозното средство. Там били открити стъклена лула и малко количество от лекия наркотик. Събитията се развили в щата Тексас, където притежанието на ганджа е незаконно. По тази причина двойката била задържана.

Джошуа и Кайла

Джошуа и Кайла

По време на ареста те си признали, че не са новите собственици на къщата, а Кайла е просто брокерът, който работи по продажбата ѝ, а Джошуа Джийн Лейл е потенциалният купувач.

Прокуратурата им повдигнала обвинение за влизане с взлом, след което им наложила глоба в размер на $1000, включваща и притежанието на наркотичните вещества.

Автор: Десислав Янкулов Източник: ABC, цитиран от FHM