Аз съм на 21, девствена и се чувствам прекрасно от този факт

В свят, който се управлява от разврата, вече ни се струва някак странно, че все още има хора, робуващи на древните традиции, че жената трябва да се запази „честна“ до нощта на своята сватба.

Даниел МакДугъл е едно от малкото момичета в цивилизования свят, които все още вярват в спазването на традициите и сама твърди, че по никакъв начин не се чувства зле от факта, че е на 21 години и все още не е изпитвала чувството мъж да проникне в най-ценното ѝ.

Сигурен съм, че на повечето от вас това ви се струва неестествено, както и на мен. Не, че има нещо лошо в запазването ѝ на целомъдрие.

Даже напротив. Просто светът ни се е превърнал в един огромен Содом и Гомор за последните стотина години.

Даниел признава, че дори не е сама в момента, ако си мислехте, че е някоя социопатка, която бяга от мъжете, както дявола от тамян. Тя си има гадже, с което споделят общи възгледи по темата.

Двамата са студенти и възнамеряват да изкарат образованието си до край преди да встъпят в брак и в последствие да го изконсумират.

Единственото, което ги смущава, са хората, които не спират да изразяват смущението си, че все още двамата са девствени. Това, което другите не разбират, е, че всеки има право на избор. Едни решават да влязат в света на възрастните още на 14-15-годишна възраст, а други искат да срещнат половинката на живота си преди да се отдадат на плътските си желания.

Нека не ги съдим, а да им се възхитим, защото проявата им е повече на дисциплина и самоконтрол, отколкото да се счита за някаква глупава форма на слабост. Адмирации!

Автор: Десислав Янкулов Източник: Flocku