Тайната на успеха в сайтовете за запознанства

Жената е много мнително създание. Тя вече не е онази заблудена овчица, която е готова да повярва на всяка твоя дума и в знак на почит към вездесъщата ти личност да направи даладър в леглото ти. Не! Жената вече има нюх към истината и лъжата, защото в последните години на война за равноправие е развила това си качество. За съжаление съвременният мачо трябва да полага много повече усилия, за да му върже някоя мацорана.

Колкото и смотано да ти звучи, сайтовете за запознанства продължават да водят класациите, когато стане въпрос за място, на което човек да си намери гадже.

Мъжете и жените в това пространство са почти еднакво на брой, което уж трябва да означава, че за всеки влак си има пътници, но реалността е различна. Почти всеки втори мъж е готов да потвърди, че не получава очакваното внимание от дамите през своя виртуален профил.

За това имало една много явна причина. Честността! Да, точно така. Колкото по-неискрен си в описването на качествата си, толкова по-отблъскващ ставаш за жените. Те нямат вяра на човек, с когото още преди да са се запознали, е започнал с лъжа.

Вземаме за пример мокрия сън на половината земно кълбо – Зак Ефрон. Знаеш как мацките пърхат с мигли по него, докато сърцето им се опитва да изскочи от гръдния кош. Та, това братле е пробвало да си направи профил в Tinder и знае ли? Не получил нито едно съвпадение в продължение на седмици. Каква е причина? Жените мислели, че някой му краде самоличността и моментално го слагали в графата с отхвърлени.

Вземи си поука от това и попълни малко по-честно профила си. Нищо, че работиш на поточна линия в завод и не изглеждаш, като модел на бельо. Много по-лесно ще си намериш мацка така, отколкото ако се вкараш в някакви филми, че си най-популярният мъж в селото, от което си.

Автор: Десислав Янкулов