Искрено и лично за секса в дупето

Поинтересувах се малко повече по темата, за която е изписано толкова много, но все от хора, които нямат и секунда опит в областта. Включвам и себе си в това число. В хода на търсенето попаднах един разговор между колежката от Cosmopolitan – Ана Бреслоу, и две жени, които не просто имат мнение по темата, но и черпят от собствения си опит, за да ни споделят малко истини. Нека заедно видим, какво са казали патилите, а не старилите.

Може би най-важното нещо, което всички искаме да знаем е… боли ли?
Жена А: При мен – да. Първият път беше сякаш: „О, боже, това място не е предназначено, за да влизат неща в него.“ Наистина трябва да се отпуснеш. Трябва да дишаш дълбоко и да се отдадеш. Когато най-накрая се отпуснеш, вече спира да боли, но при мен често болката се връща, когато той започне да ме блъска. Чела съм, че аналните тапи помагали много в любовната игра, но все още не съм го пробвала.
Жена Б: Да! Ако не болеше, това нямаше да е тема на разговора ни.

Защо да го правим?
А: Аз реших да опитам, защото чувах, че може да е много удовлетворяващо и някои момичета достигат до оргазъм така.
Б: Обикновено го правя, когато съм пияна или искам да впечатля пича, с когото съм.

Кой иска да го правите повече – ти или мъжът?
А: Аз. Чувала съм, че някои момичета го обичат и затова исках и аз да пробвам. Мъжът, с когото съм, не е особено заинтригуван, което е и причината да сме го правили само три пъти.
Б: Той. Когато се случи, беше защото аз склоних. Зависи колко съм му навита… и след това се чувствам все едно ми дължи нещо.

Какво е чувството при първия път?
А: Странно. Чувства се стегнато и не много приятно. Все едно получаваш крамп. Сякаш опитваш да разтегнеш даден мускул, но той отказва да се подчини. Това е чувството в началото. Не ми хареса. После се отпускаш и става малко по-добре.
Б: Първоначално – много неприятно. Все едно пенис ти влиза в ануса.

Как започва да се усеща след време?
А: Чувстваш се запълнена и е супер интензивно.
Б: С времето се адаптираш. Прилича на вагиналния секс, предполагам.

Приятно ли е?
А: Знам, че някои момичета го обичат…, но определено е едно от нещата, които изискват повече от веднъж, за да ти харесат.
Б: Никога не е наистина приятно. Просто ставаш по-толерантна, предполагам. Зависи и от размерите на мъжеството му.

Обезкосмяването там очаквано ли е, както е за други части от тялото?
А: Не мисля, че трябва да си обезкосмена. В началото на връзката ми си правех бразилска, но сега го правя рядко за него. Тогава не бях се почистила. Но може и да помогне на момичето, за да се почувства по-удобно, ако си направи коламаска.
Б: Не, обезкосмяването не е задължително… Предполагам, че пичът ми, който си пада по анален, няма да има такова изискване.

В една връзка, след колко време е нормално, за да се случи?
А: Бяхме заедно от седем месеци преди да се случи. Но познавам момичета, които са го правили още на първата си среща с мъж. Но това са мацките, които го обичат.
Б: Хмм… в моя опит, ако той е навит, разбираш рано във връзката ви. Този тип фетиш не се приема лековато от моя гледна точка.

Колко лубрикант се използва?
А: Много лубрикант! Лубрикант върху мен и върху него. Дори не мога да си го представя без това.
Б: Много. От всякакъв тип. Дори с плюнка, ако няма нищо друго налично.

Кървите ли?
А: Аз не съм кървяла (или поне не съм разбирала). Но си мисля, че е напълно възможно, особено ако мъжът е малко по-груб или не използвате лубрикант.
Б: Поне не съм разбирала.

Полагате ли кърпа в леглото или нещо други?
А: Не съм сигурна, защо е нужно? Мисля, че не е по-мръсно от нормалния секс.
Б: Петната по завивките са риск, който всеки трябва да предвижда.

Трябва ли да си правите клизма или анален душ преди секс?
А: Мислила съм си, но не, не съм ги правила. Не бих и за в бъдеще. Мисля, че това прекален процес. Не съм и чувала някоя да си прави и това да е част от задължителния протокол.
Б: Мне. Ако толкова му се иска да влиза през изхода ми, той ще е наясно с рисковете. Освен, ако не си вечеряла нещо люто. Тогава бих заложила на клизмата със сигурност. Мисля, че това отнема от спонтанността на момента. Кой ще каже: „Изчакай, за да си измия задника. Ще се върна след малко.“?

Има ли голямо почистване след това?
А: Не мисля. Особено, ако имате кондом. Просто го махаме и това е единствената санитарна дейност, която предприемаме.
Б: Отново: люта вечеря.

Има ли определени пози, при които е по-лесно?
А: Първият път го направихме в кучешката, а след това, докато той стоеше на дивана (аз бях отгоре му с гръб към него). Вторият път беше по-добре. Според двама мои гей-приятели е по-добре в началото момичето да е отгоре, за да определя само темпото, след което можеш я обърнеш и да продължиш по същия начин. Но най-важното е да се спазва нейния ритъм.
Б: Мисля, че кучешката е най-добре.

С презерватив задължително, нали?
А: Наистина задължително с кондом.
Б: Немислимо е иначе!

Изпитвали ли сте оргазъм само от анален секс?
А: Не, но съм чувала, че е възможно.
Б: Не, но аз не съм получавала и само от вагинално проникване.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Cosmopolitan