Задължителният опит, който мъжът трябва да придобие в леглото

Опитът носи познание, а познанието е повод за гордост. Едно е да си чувал, как се прави кунилингус, друго е да си облизал десетина сливи преди това. Време е мъжете да си направим един списък със задължителни неща, които да опитаме в леглото. Естествено, само ако искате да станете секс-бог за бъдещата си съпруга.

  1. Пробвай с всички типове жени – Глупаво е човек да си има един тип жена, защото така няма да знае, какво губи и какво печели от останалите. Класиката е руса цицорана със стегнато дупе, но бил ли си с жена с малки цици? Или пък с такава с голям задник? Не си? От къде тогава знаеш, че с тях няма да ти е по-яко? Човек трябва да опита от всичко, за да застане един ден пред себе си и да си каже: „аз харесвам еди-какво-си.“ Но тук не говорим само за слаби и дебели. Говорим за жени от различни раси и на различна възраст. Дори поне веднъж в живота си трябва да пробваш с някоя мацка, която е по-едра от теб. Под „по-едра“ имам предвид девойка, която може да те пренесе на ръце от таксито до кревата и да те изчука, както разгонен пинчер чука плюшено мече.
  2. Пробвай различни видове секс – Не, не, нямам предвид да пробваш с мъже! Дори бисексуалните опити не са добра идея, защото те са си на практика същото, само че има и жена в стаята. Различните типове секс са въпрос на емоционално състояние. Едно е да се любите с гаджето, но съвсем друго е да срещнеш някоя, чието име няма никакво значение за теб и да си изтърбушите червата от разврат. Различен тип секс е и забивката в мрежата, където най-често снимките от профила рязко контрастират с видяното на живо. Това може да е кофти, но може и да е яко. Все едно отваряш подарък за рождения си ден.

    Секс в колата е фетиш на всеки автоманиак

    Секс в колата е фетиш на всеки автоманиак

  3. Пробвай на различни публични места – Тук първото и най-задължително нещо е да имаш поне едно домашно порно в кариерата си. Едно е да си участник в секса, но нещо съвсем друго е след седмица да пуснеш DVD-то и да се гледаш отстрани, докато мастурбираш. Другите важни публични изяви са секс на публично място, като парка, киното и дори дискотеката на плажа. Не забравяй и за съседите, които все се оплакват, че ви чуват, докато се чукате. В тяхна чест оставете лампата светната и завесите прибрани. Нека бабичката от съседната тераса получи едно частно представление. Току виж си чул аплодисменти в края на шоуто.
  4. Пробвай на различни събития – Случвало ми се е да виждам двойки, които правят секс на концерти и се чудя, дали чувството ще е яко? При всички положения ще е история за разказване, което прави нещата задължителни. Интересно ще е да правиш секс и на нечия чужда сватба. И без това първата брачна нощ е недоказан мит.
  5. Пробвай автомобилен секс – Да, опасничко е да палувате, докато шофираш, но това го прави толкова вълнуващо. Никога не си консумирал напълно връзката си, ако не си го правил поне по веднъж на шофьорското място, на задната седалка, на капака на колата и не си получил свирка, докато чакаш в задръстването на „Опълченска“.
  6. Пробвай таен секс – Тайният секс представлява секс на забранени места със забранени хора. Нали се сещаш за онези 48 страници, които си подписал, когато постъпи на работа? На една от тях подробно е описано, че е забранена любовната авантюра с колежките. Но ще ти попречи ли това да опънеш секретарката на шефа върху неговото бюро в обедната почивка? Естествено, че не! Друг тип таен секс е този със сестрата на приятел. Знаеш, как той си я пази, докато не стане на 40, но си наясно, че си най-добрата възможна партия за нея. Колко ще е яко да го направите в купа от плюшени играчки в детската ѝ стая, а?

    Оргията може да ти предаде безценен опит

    Оргията може да ти предаде безценен опит

  7. Пробвай различни типове секс – По-горе имаше за различните видове, а сега са различните типове. Тук вече си говорим за тройки, оргии, анален и така нататък. Не си живял, ако не си пробвал с две жени едновременно! Мнозина твърдят, че било прехвалена работа, но дори да е така няма никакво значение, защото си опънал две мацки в едно и също легло в един и същ момент. Еваларка! Оргията също носи ценен опит, защото се учиш да не кръстосващ шпаги с колегите наоколо. Да, малко странно е в един курник да има толкова много петли, но с една добра комуникация няма да остане незадоволена кокошчица. Може би трябваше да започна с аналния секс. Особено на днешно време той се е превърнал в нещо задължително. Мнозина дори си го искали още на първата среща и освен това често и го получавали.

Автор: Десислав Янкулов