Воднист секс – къде да и къде да не

Лятото е сезонът не само на дините, но и на секса на открито. Народната младеж се чука, където свари под влиянието на нагона, отприщен от влиянието на алкохола и наркотиците, които въпреки стрелбата по Митьо Очите продължават да се предлагат по летните ни курорти.

100% и ти планираш това лято да удариш едно мъдо, я в морето, я в басейна, я на езерото в планината. Дори да си решил да го направиш по душа, пак знай, че има определени правила, които трябва да спазваш, ако не искаш да си изпатиш и да те видим на опашката пред кабинета на венеролога.

  • В банята – Там има два варианта – единият е под душа, а другият във ваната. Ваната не е най-удачното място, въпреки очевидните си прилики с леглото. Там рисковете някой да се хлъзне и да си строши нещо са големи и освен всичко водата не помага, а пречи в тези моменти. Душът е далеч по-подходящ, защото двамата ще бъдете доста по-стабилни и макар пак да има риск от подхлъзване, ще можете да реагирате в опит да предотвратите последствията. Сексът под душа също може да се изобрази, като фетиша към масажите. Дай на мацката душ гела и ѝ позволи да те изкъпе. Тук вече няма защо да се притесняваш, че ще ти стане патката, защото това се и очаква. Междувременно може и ти да я сапунисваш, но избягвай вагината, защото тя не обича много препарати.
  • В басейна – Това си е един своеобразен фетиш на повечето хора, които познавам. Лошото е, че мнозина се пробват в обществени басейни, което никога не е добра идея. Да, там можете да се закачате и да се възбуждате един друг, но дойде ли до същината по-добре недей! Не знаеш, какви неща плуват в тези води и макар гениталиите ти да са подложени на тях така или иначе, самата идея, че се съовукопляваш в такава обстановка, е смущаваща. Виж, частните басейни са друго нещо. Ако си някой богаташ с няколко декара двор и джакузи под откритото небе, тогава сексът в басейна става истинска изживяна мечта.
  • В морето – Отново неособено добра идея, тъй като морските води не предразполагат към добро сцепление. Представи си, че подводното течение ти докара няколко песъчинки на онова място. После става лошо! Ако ще се чукате на морето, гледайте да е върху шезлонга и да сте далеч от водата и пясъка. Яко е да сте под звездите, докато топлият бриз те гали по косматия задник, а и тръпката, че някой може да ви спипа е бонус към изживяването.
  • В езерото – Езерото си е едно огромно блато, но с няколко метра по-дълбоко. Животинките, които живеят в него, не биха ти се зарадвали много, ако си пъхнеш червейчето във водата. Току виж получиш най-лошото фелацио в живота си от някой сом. Ограничете се до тревистите площи и се пазете от комари и други гадни буболечки.

Автор: Десислав Янкулов