Какво никога да не правиш, докато си гол

Колкото и свободомислещ да си, винаги си остават някакви неща, които не бива да се правят вършат по организъм. Причините са много и все основателни, а сега е време да те запозная с част от табутата на ексхибиционизма.

Никога не би да:

  1. Забираш децата от училище – Да, времето става все по-горещо с всеки изминал ден, но представи си погледите на момичетата и момчетата от класа им, когато видят, че родителите на младши са го ударили на нуди шофиране. Дори да живееш в някой от летните ни курорти, пак хвърли едни къси гащета и потник поне от благоприличие.

  2. Ходиш за интервю за работа – Сигурно тук не съм до край прав, защото някъде там по света има професии, които изискват да покажеш малко плът. Да вземем за пример „Фалшивите кастинги“, които така добре познаваш от любимия си развлекателен сайт – PornHub. Там обикновено голотата е първото нещо, което се изисква от теб, ако не ме лъже крехката памет.
  3. Питаш полицията за информация – България е една от многото страни, в които ексхибиционизма  не се ползва с добрата дума на закона, а служителите на реда няма много да ти се зарадват, ако се приближиш до тях с увиснал член и глуповата усмивка, питайки ги за посоката към околовръстното.
  4. Играеш пейнтбол – В пейтбола се ползва прекалено много екипировка, която служи за защита на слабините, главата и крайниците, че пускането по организъм в тази иначе забавна игра си е равносилно на безумие. Е, ако си и мазохист, освен всичко останало, тогава няколко синки няма да те уплашат.
  5. Наглеждаш чуждо дете – Веднага бабите в блока биха те заклеймили за педофил и най-вероятно биха имали право.
  6. Снимаш артикули за продан в интернет – Отраженията дебнат отвсякъде, а зоркият поглед на интернет потребителя ще улови дори най-малката наченка за пубисни косми и висящи камбани.
  7. Прескачаш ограда – При всички положения ще се закачиш, когато най-малко очакваш, а, ако си гол, тогава ще се лишиш от единствения ти шанс да оставиш генетичния си материал да напомня за теб.
  8. Се търкаляш в снега – Това е едно от забавните занимания през зимата, особено, ако си имаш голямо куче за домашен любимец, но при условие, че си добре екипиран. Не ги гледай скандинавците и руснаците, които всяка година качват стотици клипчета с подобни изпълнения. При тях кръвта е заменена от водка.
  9. Катериш дървета – Да предположим, че имаш неизживяно детство и ти се иска да се качиш на черешата, но в буквалния смисъл, а не в преносния. Кората на дървото ще е безпощадна към изложените ти на показ телеса и нищо чудно да остърга част от тях за себе си.
  10. Си играеш с котенца – От истинските такива, защото имат много малки и остри ноктички, които ще пробият всяка част от тялото ти. С валерибожиновите котенца е пропоръчително дори да се играе гол.
  11. Пържиш ядене на тигана – Причината сега не е свързана със здравословното хранене, макар и това да не е за подценяване. В случая можеш да се обезобразиш и да попариш най-ценното си, ако само капчица вода попадне в нагорещеното олио. Престилката тук е задължителна. Поне!
  12. Играеш на прескочи кобила – С жени – може, но с мъже е прекалено рисковано. Представи си, че някой не успее да те прескочи. Така ще  ти го набабани, че ще си изпюеш дзъркелите от зор.
  13. Играеш Туистър – Пак тази игра може да се играе гола единствено, ако сте едно в едно с жена. Даже можеш да се въведе, като задължително условие във варианта за възрастни на играта.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Ranker