Ловец на бордееи: Мисия чекия

Друже, и аз и ти знаем, че гледаш онлайн порно. Там често попадаш на едни мними таксиметрови шофьори, мними модни агенти и мними масажисти. Всичките до един предлагат секс-услуги. Сигурно си мислиш, че всичко това е просто един сценарии на порноиндустрията, но всъщност се оказва, че грешиш.

Както аз съм грешал до скоро.

Преди известно време колегите от „Господари на ефира“ заловиха една жена, която държеше масажно студио, в което склоняваше към проституция своите масажистки, превръщайки обикновения масаж в такъв с щастлив край. Те я нарекоха „Маман“. Сети ли се сега? Е, идеята на нашата „маман“ не е никак оригинална. Оказва се, че по света има практика в последните години бордеите да се дегизират, като студия за масаж, където клиентите получават много повече от това, за което са дошли.

Как се залавят подобни незаконни институции? С помощта на една длъжност, наречена „ловец на бордеи“.

Ловецът на бордеи има за цел да посещава различни масажни студия, за да се възползва от цялото им „меню“. Ако установи, че там се предлагат по-различни услуги, тогава той описва случилото се до най-малкия детайл, а след това полицията и прокуратурата влизат в действие.

Запознайте се с Джон – 60-годишен ловец на бордеи. Джон е австралиец и към момента е в пенсия, но успява да припечелва по някой долар, влизайки в ролята на таен клиент от нов тип.

Джон е един от малцината, опериращи на територията на страната-континент. Той често бива призоваван от органите на реда, за да провери учреждение, в което се смята, че се предлагат незаконни секс услуги.

Той отива там и иска да получи стандартно обслужване, без да буди подозрение, че е там със специална мисия. Аз лично съм я кръстил със звучното „Мисия чекия“. Защо така ли? Защото ловецът на бордеи признава, че в специалните масажни студия прекалено рядко се предлагат стандартни секс услуги, а най-често масажистките обслужват клиентите си с ръка.

Ако търсиш достатъчно усърдно, можеш и да намериш масажно студио, в което да не предлагат секс услуги. В моя опит има едва три случая, в които съм отишъл и съм си тръгнал единствено с масаж по време на терапията.

Изглежда, че този бизнес е много по-развит, отколкото сме подозирали. Сигурно това е причината хората все по-често да ходят на масаж, въпреки че цените по нищо не личи да са се понижили.

Остана сега да видим, как и къде да кандидатстваме за работата на ловец на бордеи. Условията им били прости – да сте свободен и да сте готов да се подложите на подобен тип сексуална активност. Не се споменава нуждата от висше образование и опит.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Independent