Преподавател е уволнен след Snapchat видео, в което чука студентка

Историята, която ще ви разкажа сега, не е много дълга, но пък би била много интересна за онези вас, които обичате разказите за непристойно сексуално поведение. Е, тук е поредният случай, в който попадате на нещо интересно.

Тази история е за един професор, който преди половин година разбира смисъла на израза „Пирова победа“. Всички сме чували за слуховете, че има преподаватели в университети, които чукат свои студентки, но този пич документира своето сексуално изживяване и го публикува в една от най-популярните социални мрежи – Snapchat.

Там той качва няколко видеа и редица снимка, докато красива студентка го обяздва, като кон в една от семинарните зали.

Двамата изглежда, че се забавляват много и дори не мислят за последствията от няколкоминутното им забавление.

Ръководството на учебното заведение вижда въпросните кадри и предприема мерки за освобождаването от длъжност на своя подчинен. Двете страни се опитват да запазят случая в тайна, но, когато нещо подобно достига до милионите потребители в интернет, мисията е невъзможна.

Бързо всички в колежа разбират, какво точно е станало и на практика няма студент там, който да не е виждал поне по веднъж страстното видео. Порно сайтовете дори са събрали по няколко милиона гледания на еротичния материал на гърба на тези двамата.

Едно е сигурно, че професорът вече може да си търси работа в шоубизнеса, тъй като едва ли скоро ще практикува професията си в Щатите.

(Забележка: Ние сме едни от късметлиите, гледали въпросните клипове, но няма да ви ги споделим тук по разбираеми причини.)

Автор: Десислав Янкулов Източник: DudeComedy