Наръчник за идиота – Как се правят деца

По-добре да го разберат от мен, отколкото от улицата, нали? Не съм сигурен до колко родилите ще се съгласят с това, но аз някак изпитвам личен дълг, за да образовам децата ви, които така или иначе развратничат по цял ден, докато симулирате работа в службата. Нека поне да го правят информирано. Вижте, каква е разликата между двата израза. 1. „Мамо, татко, ще ставам баща.

“ 2. „Мамо, татко, Марийка е бременна.“ Смисълът е един и същ, но посланието, което носи всеки от изразите, е коренно различно.

Наскоро ви съобщих, че процентът на нежелана бременност при тинейджърите е спаднал в последните години, което е една отлична новина за всички нас. Причините за това могат да са много, но темата, по която ще ви говоря днес на вас и вашите деца, е за това, как можете да заплодите една девойка. Така, хем ще знаете как, ако искате, хем ще знаете как, ако не искате. Хитро, нали?

  1. Трябва да знаете къде да го сложите – Младите напоследък много обичат да експериментират и за тях е някак прекалено стереотипно, ако винаги слагат ключа в ключалката. Бунтарски винаги търсят алтернатива и все по-често искат да го мушнат в изхода, а не във входа. А там, освен глисти, друго не може да се хване. Е, и някоя гадна болест, ама хайде да не натрапвам негативни чувства. Правилното място се намира, чрез следните координати – мерите педя от пъпа в посока юг и три пръста северно от сляпото око. Препоръчва се първо да опипате почвате. Ако Бермудският триъгълник започне да поглъща пръстите ви и да хвърля пролетен дъжд, значи сте на правилното място.
  2. Винаги питайте любезно, може ли – „Може ли, мила госпожице, чието име не знам и не искам да научавам, да свърша във вас?“ Изчаквате отговора, и ако е положителен, дерзайте, но, ако е отрицателен, не настоявайте, защото баща ѝ може да притежава незаконно оръжие и силно алиби.
  3. Настройвате фурната на 9 месеца и чакате – Егати фурната! Ще изгори бая нафта, докато бебето стане, ама какво да се прави. Ще чакаш и това е. Лошото е, че само с чакане пак не става. Ще иска да я храниш, да я поиш, да търпиш, когато ти посяга с тигана и да подлагаш рамо, за да има къде да си бърше сълзите и сополите. То не става само да си хвърлиш семката и да се върнеш в края на годината, за да му дадеш фамилия и да му плащаш издръжка. Чавето си иска своето и ти си длъжен да му го дадеш.

Ето, че сведохме инструкциите до три прости стъпки и воала! Имате си бебе. Честито! А сега е време да отскочиш пак до черния пазар на органи и да им кажеш, че вече от 6 месеца не си близвал алкохол и черният ти дроб вече е готов за търговия. Как иначе ще изхранваш малкия пълнител на пелени? С минималната заплата на строежа и пенсията на майка ти не става, брат. Ще ти се наложи да измислиш още нещо, че като ревне онова зверче, а майка му е пресъхнала и няма с какво да го нахрани, тогава ще видиш звезди посред бял ден.

А сега, в едната ръка дръж телефона с тези инструкции, а в другата започни да мериш, само че този път не слагай от гумените каски по 20 стотинки, ами давай на голо. В случай, че се запъва, вариантите са два – или не си уцелил дупката, защото педята ти е прекалено голяма, или не си достатъчно готин, за да е овлъгнала вече. Спокойно! Нищо не помага повече от една старомодна храчка.

Автор: Десислав Янкулов