Мъжки хороскоп

Мисля, че вече можем да обявим края на скапаното време и за това не са ми нужни съветите на някакви си звезди. Официалният край на зимата е днес с това прекрасно слънчево време, което е озарило цялата страна. Очертава се да е така в следващите няколко дни и фактът, че преместихме часовниците с час напред ще ни помогне след работа да се възползваме от топлите слънчеви лъчи. Нека все пак погледнем малко в бъдещето на личния ви живот, за да не сте хептем валат от моя страна.

  • Овен – Беше ли миналата седмица по-динамична от обичайното? Е, тази седмица ще е обратното. Ще имаш време да анализираш случилото се и да обмислиш добре алибито си, ако мъжът на съседката вземе, че се усъмни във вярността на съпругата си и те потърси за мнение.
  • Телец – Време е да се захванеш с малко по-сериозна работа в следващите дни, защото краят на месеца вече дори не е на хоризонта, а се приближава с невероятна скорост. Имаш куп задачи за довършване и ако не искаш в деня на лъжата шефа да ти каже, че си се справил отлично през март, а в същото време пликчето със заплатата да изглежда изпаднало в анорексия, тогава се стегни и си довърши задачите.
  • Близнаци – Време е съдбата да ти разкрие някои неща, за които не си и подозирал. Интригите, които са се плели в последните месеци около теб, най-накрая ще те застигнат, а по-лошото е, че ще ти дойдат в повече в даден момент. Почерпи опит от някой изпатил си в миналото, за да решиш проблемите малко по-адекватно, въпреки че ще викове, сълзи и ругатни винаги ще се стигне.
  • Рак – Напоследък нали си забелязал как все се случват необясними неща, които все отдаваш на лош късмет? Имам новина за теб – късметът няма нищо общо. В отбора ти има къртица, която клати лодката, а ти не правиш нищо по въпроса. Огледай се в най-близкото си обкръжение и се приготви за много неприятна изненада. Спокойно! Винаги можеш да си го изкараш и ти на неговата жена.
  • Лъв – Предстои ти една отлична седмица. Не, че нещо съществено ще се случи, но всичките ти малки задачки ще се изпълнят някак от самосебе си, което ще ти остави достатъчно време, за да се насладиш на красивите и топли пролетни дни в компанията на някоя току що разгонена млада девойка.
  • Дева – Картите ще бъдат свалени, а ти само ще можеш да стоиш отстрани и да си ваши изводите. Бившото ти гадже ще се е хванала с твой колега, въпросният колега ще получи повишение и ще ти стане шеф, а бившата ще се опита да го накара да ти се качи на главата, за дето си опънал съквартирантката ѝ, докато още сте били заедно. Съдбата има кофти чувство за хумор, нали?
  • Везни – Кое е по-важно – аз или ти да сме добре? Правилният отговор винаги е егоистичният, приятелю. Около теб ще да има много пиявици, които се възползват от добрината ти и то без да го заслужават, но ти си прекалено късоглед, за да го осъзнаеш. Точно тук е и моята роля, за да ти кажа, да внимаваш много с обкръжението си и да се опиташ да ги погледнеш от друг ъгъл.
  • Скорпион – Ти държиш съдбата в своите ръце. Няма да имаш контрол върху събитията около себе си, но имаш контрол върху отзива си спрямо тях. Ако решиш да отдадеш прекалено голямо значение на лошото стечение на обстоятелствата, тогава ще си нещастен и унил през седмицата. Ако пък предпочетеш да иронизираш случващото се, тогава дните ти ще минават далеч по-приятно, въпреки всичко. Ти решаваш.
  • Стрелец – Колко точно готов си, да поемеш отговорност в живота си? Отговори си на този въпрос и ще решиш повечето си проблеми и то в рамките на една седмица. Току виж си решил да станеш баща и навлезеш в най-новия етап от живота си на възрастен.
  • Козирог – Представителите на твоята зодия обикновено са скучняри, но не и сега. Сега всички ви е ударила пролетната треска, благодарение на която ерекцията така и отказва да ви напусне. Какво можеш да направиш в такъв момент ли? Възползвай се, бе нашия!
  • Водолей – Изглежда, че всичко ще ти върви по вода в предстоящите дни. Ти гледай само да улавяш правилните моменти и всички останало можеш да оставиш в ръцете на съдбата. Тя си знае от работата и ще те отведе на някои доста приятни места. Една подсказка – казиното не е от този тип места.
  • Риби – Най-накрая ще можеш да свалиш розовите очила и да погледнеш света с пълната му цветова гама. В него има не само хубави и топли цветове, но има и мрачни такива. Не ги пренебрегвай, за да не те пренебрегнат те, че тогава става лошо.

Автор: Десислав Янкулов