Мъжки хороскоп

Пролетта дойде, къде си бе, момче? Все едно очакваш н’екво страшно парче. Н’екви хора изпаднаха в паника, че пра’им навалица, като Пловдив на Металика… Ъпсурдчето са си игра и след 20 години пак ще са актуални. А сега е време за малко хороскоп.

  • Овен – Дойде ли пролетта, овните се разгонват, както и всички останали зодии всъщност.

    Те поне имат повод за почерпка, че нали са рожденици все пак в следващите 4 седмици. За тази седмица конкретно ще си падат малко егоисти, ама някъде къде да избягат. Ще им се наложи да купят поне една-две кутии бонбони.
  • Телец – В следващите седем настроението ти ще се влияе много от околните. Щеш не щеш ще си имаш работа с повече жени, отколкото с мъже, а и от там ще идва циркулацията между положителни и отрицателните емоции.
  • Близнаци – Напрежението през тази седмица се очаква да спадне поне малко. Заедно с хубавото време ще дойдат и приятните емоции. Само гледай да му се насладиш до сряда-четвъртък, че уикенда се очертава да е скапан с дъждове, гръмотевици и ниски температури. За целта си намери някоя, която да те пази и топли в кревата.
  • Рак – Интересни дни ти предстоят. Ще имаш много работа, но тя пък ще е приятна и времето ти ще лети. Редица нови задачи ще легнат на твоите плещи, но пък така ще се обогатиш, за да има, какво да вкараш в CV-то, че нали все мрънкаш, че искаш да сменяш работата.
  • Лъв – Много си енергичен нещо, бе! Що така? И ти не знаеш? Звездите сигурно имат мешава тук. Каквото и да е, важното е да се възползваш от него. Само внимавай, че един кон бяга най-бързо точно преди да умре.
  • Дева – Аристотел, много мислиш, пък нали си чувал, че една кокошка така взела, че умряла. Сипвай си по една ракия вечер със салата, за да отпуснеш малко нервата, че не си ‘убав так. Момите няма да те ‘аресват.
  • Везни – Животът ти е радост и тъга, ама пък тази седмица ще е нещо страшно. Един ден ще е така, друг ще е иначе, ама к’во да се прави. Ще търпиш. Нали си мъж.
  • Скорпион – Би било много тъпо, ако си мислиш, че гаджето непременно ти изневерява, щом си чул, че ще излиза в компания, в която ще има мъже. Човек, който няма вяра на себе си, няма вяра и на околните. Ако още чукаш онази първокурсничка, не се сърди, ако жена ти вземе, че стъпи накриво. Все пак ти си го предизвикал.
  • Стрелец – Супер енергичен ще да си в следващите няколко дни и е много важно да насочиш усилията си в правилната посока. Не се забивай пред PlayStation-а, за да подобриш някой рекорд на някоя игра, защото това е за дните, в които си в течно агрегатно състояние. Когато си стегнат, трябва да правиш плодотворни неща.
  • Козирог – Имаш два шанса – или да си направиш седмицата интересна, или да продължиш със скучния си живот. Вторият вариант е да ставаш като зомби всяка сутринта, да работиш до 5, да се прибираш, да се изкъпеш, да вечеряш, да легнеш в леглото преди „Шоуто на Слави“ и утре пак наново. Вторият вариант е далееееееч по-добър, ако не искаш да си умреш в тъпня.
  • Водолей – Време е да се изолираш малко от околните, защото ти влияят зле. Ограничи контакта си с всички до минимум и не им давай шанс да ти се мешат в живота. 2-3 дни почивка ще ти дойдат добре. Обади се в канцеларията и кажи, че искаш отпуск.
  • Риби – Нали чакаше от 100 години да дойде и твоят ред, да блеснеш. Еми, ето ти шанса! Към средата на седмицата ще ти се отвори възможност и би бил много тъп, ако не се възползваш от нея. Ослушвай се внимателно, защото птиченцето няма намерение да ти гнезди на рамото. Само ще ти се изака и ще отлети.

Автор: Десислав Янкулов