Новото шоу на Биляна и Невена си играе с кръвното ни

„Shadows from Agharta“ – така са кръстили танцовото си шоу двете красавици, които водят танцовата група The Secret Garden Show.

Йотовска и Воденичарска през последните години достигнаха такава слава, че в България няма по-популярен балет от техния, когато става въпрос за нощни клубове и топ партита из страната. Те дори често биват канени и в чужбина, за да кършат снаги на някои от най-големите сцени.

Една от тайните на актуалността им се крие в креативното мислене на ръководителките, които ежегодно добавят нови представления в репертоара си.

Тазгодишното „Shadows from Agharta“ получи своя дебют в столичния клуб PM и именно от там добиваме първа впечатления от визията на момичетата. А за каква визията само става въпрос! На практика те са полуголи с изрисувани драконови люспи по по-голямата част от тялото. Костюмите им са в златисто и черно, наподобяващо много представата ни за древните египетски богини. Без особено да се замисля съм склонен да кажа, че в „Shadows from Agharta“ имаме възможност да видим съвременни български богини, които предизвикват всичко друго, но не и чисти помисли.

Автор: Десислав Янкулов Снимки: PM Club