„Ако бях мъж, щях…“

Дами и господа, днес съм решил да попитам жените, какво биха правили, ако бяха мъже. И не, това не е от онзи тип социологически проучвания, в които сядам сам пред компютъра и започвам да си съчинявам разни врели некипели. Това си е истински въпрос, зададен към истински красавици, които възможно най-искрено си ми отговориха, за да може сега всички вие да се посмеете, да се замислите или просто безразлично да погледнете на техните изказвания. (Самоличността на дамите е запазена в тайна по обясними причини.

)

  • И: Ако бях мъж, щях да бъда преуспял млад бизнесмен. Стилен, изискан, богат и щях да мачкам самочувствието на тъпите кифли, като ги режа.
  • Г: Ако бях мъж, със сигурност щях да се опитвам да си пиша името в снега, докато пикая, нямаше да си изправям косата и да ползвам градски гнусни тоалетни в парковете. Освен това нямаше да умирам всеки месец и да искам да убия всички хора на света, докато ям шоколад, мисля за световния мир и в същото време се разстройвам като гледам малки животни. Щях да се ориентирам, когато гледам карти и нямаше да се губя през ден там където живея от 4 години.
  • З: Ако бях мъж, щях да харесвам момичета, щях да си го развявам и да експериментирам, какво мога да правя с него и щях да пикая, където си искам без да ми се налага да си събувам панталоните.
  • Д: Ако бях мъж, щях да обичам и уважавам достатъчна себе си и избора си. Щях да бъда уверен, но не егоцентричен и самовлюбен. Щях да бъда смел, да знам какво искам и как да го постигна. Щях да бъда и забавен, защото така живота е по-готин!
  • Н: Ако бях мъж, щях да ям супер много без да ми пука дали ще надебелея. Щях да спортувам супер много и щях да съм голям сваляч!
  • А: Ако бях мъж, щях да съм негър рапър!
  • М: Ако бях мъж, бих искала да съм като Григор Димитров. Играе си тук-там по турнири, пести се, гледа си живота, взима си доволно парички и е с най-яките мадами. Ето така се живее – секс, наркотици и рок енд рол до дупка!
  • К: Ако бях мъж, щях… Сложен въпрос. Със сигурност щях да си поиграя с „малкия“, винаги ми е било интересно, какво е да имаш член. Щях също да го изпробвам с жена, а после и с гей. Щях да съм по-смела в бизнес начинанията си, може би. Но съм изключително щастлива, че съм жена.
  • Ц: Ако бях мъж…щях да съм ебати пича…да гледам още повече футбол, да пътувам много, да карам сърф и с готината ми мацка да къмпингуваме по девствени плажове…Всъщност винаги съм искала да бъда мъж поне за ден, за да разбера какво е и усещането, когато ти правят свирка!
  • Д: Ако бях мъж, щях да имам повече свободно време. Трудно е като жена, хем да изглеждаш добре, хем да имаш време за четене на книги и да си умна.
  • В: Ако бях мъж, нямаше да се притеснявам, че след раждане циците ми ще увиснат. Всяка жена се притеснява от това, но не съм срещата мъж, който да се притеснява, че топките му ще увиснат.
  • Г: Ако бях мъж, до 40-тата си годишнина щях да съм милионер, защото нямаше да съм дала всичките тези пари за коси, гримове и разкрасителни процедури.
  • Т: Ако бях мъж, щях да го карам доста по безгрижно. Тъй като знам, какво харесват жените – щях да се потрудя малко повече във фитнеса и … нека купона започне. Всяка вечер различен бар с различна жена и никакви ангажименти. А какво ме спира сега като жена? Благоприличието и различното мнение, което царува в обществото за подобен тип хора, което се определя от пола.
  • С: Ако бях мъж….!?! Ако бях мъж, щеше да ми личи от километър! Да си мъж е харизма, чар и държание. Точно заради последното в днешно време биват опреквани от нежния пол. Най – напред щях да защитавам мъжката си дума – кажа ли нещо, просто го правя! Повечето мъже умеят да говорят, но не и да действат. Мъжът в мен щеше да е мъж на място – умеещ да говори и изненадва с изпълнени дела.

Автор: Десислав Янкулов