Мъжки хороскоп

И малък Сечко е на път да си отлети, колкото и на голям да се прави тази година. Последната му седмица ни започва много приятно със слънце и пролетни температури, а с тях и женските влизат в размножителния си период. Сега от теб си зависи как да процедираш – издръжка, памперси или 20 стотинки за презерватив. Май изборът е лесен.

  • Овен – Приятелю, грабвай бучачката и започвай да сееш, че сега ти се е паднало. Докато си млад и буен се възползвай от функциите на змея горянин, че някога ще ти се иска, ама няма да можеш. А и какъв по-хубав начин да изхарчиш парите от лотарията, ако не за леки жени, алкохол и наркотици?
  • Телец – Краят на най-хубавия месец от годината се вижда. И казвам „най-хубавия“, защото звездите ми подсказаха, че си бил доста непослушен през първите три седмици, вярно ли е? Вярно е, ами как! Опитай се само бавно да смъкнеш темпото, а не рязко, защото това ще ти повлияе негативно в работата, а не искаме това да се случва, нали?
  • Близнаци – При теб нещата не са толкова цветущи този път. Изял си си и си изпил пиенето за следващите няколко седмици, така че сега е време да се научиш да фотосинтезираш. И жените ще са кът, ама какво да се прави. И по-светли дни е имало, а и ще има. Трай сега малко и се опитай да си намериш други занимания. Отиди в библиотеката, например. Ама това пък един ден… Добре де, все ще измислиш и нещо друго, само гледай да не ти коства много пари, че от енергото скоро ще ти пратят честитката за празници и тогава може да ти се наложи да отидеш и на лечение на инсулт.
  • Рак – Дай една цигара, ше те е*а у звездата! А бе, тия дни се счупил казиното и се криеш все едно си прокажен. Я се покажи малко навън, обади се един път, да се видим, да почерпиш. Не се прави на много стиснат. Споделеното щастие е пълно щастие. Чакаме покана!
  • Лъв – Добре, че си ти, за да има баланс в света. Докато едни се наслаждават на живота си, ти си стоиш свит в поза „ембрион“ и се тъгуваш по изпитата заплата. Ама, какво да се прави. Хората не са ти наливали в устата и цицорестата танцьорка нямаше да може да си плати образованието, ако не ѝ беше напълнил деколтето с пари. Нещастието за едни е щастие за други. Преживей го и от март месец с начална.
  • Дева – Питаш се, защо те наричат „мъжка проститутка“? А има ли нещо общо с това, че за миналата седмица си преспал точно два пъти в собственото си легло? Не, не си мисли, че те хуля в момента. Завиждам ти! И аз искам така, ама няма. И за капак на всичко тази сутрин дори интернет нямах, да ти пиша тези неща от телефона. Добре ли ми се получава?
  • Везни – Работата е на кантар… (Много съм хитър, ей!) В следващите седем нещата могат да варират от много добре през средно, та до супер слабо. Ама да знаеш, че от теб си зависи. Както си го направиш, така ще е. Един път чужди сили да нямат влияние върху теб. Гледай само да се възползваш.
  • Скорпион – Моли се шефа да те прати на командировка, защото временцето ще е медено тези дни и ще е само за извън офиса. Да не говорим, че колежките от Варна тъкмо ще са запролетили и ти ще си един от първите, които ще могат да ги видят с новите им пролетни дрешки. Само изчакай да свършите смяната, че да не вземат да те натиснат за сексуален тормоз, макар че те са за съд с онези деколтета до пъпа и впитите поли, през които не личи да имат бельо.
  • Стрелец – Ще е мътна и кървава за теб. Не, че те плаша, ама така ги виждам нещата. Ще ти дойде новата сметка за парното, а ти още старата не си се сетил как да оправиш. Знае едно – нощта е най-тъмна точно преди утрото.
  • Козирог – Чувстваш се разгонен, нали? При всички ни е така. Как ни погали слънцето по бузките и малкият палавник започва да скача на всяко цъфнало цвете. Няма как, братко! Девойките така са напъпили от днес, че прегрешението те дебне зад всеки ъгъл. И все пак, ако това е грях, не бих искал да съм праведен!
  • Водолей – Време е да изкараш и последните буркани от мазата, че работата е кокал. Нали все пак затова баба ти ти ги прати в началото на зимата, за да имаш с какво да изкараш тегавите моменти. Като сърбаш лакомо от компота днес в службата, помни, че някъде някой не може и това да си позволи. Подиграй му се на ум, избърши сълзите, че ти капят в буркана и продължи да лочеш жадно-жадно.
  • Риби – И накрая, както и на последно място – рибките. За вас обикновено ми е писнало да си съчинявам разни глупости и ви допълвам от немай къде, ама какво да се прави, когато са 12 зодии? Днес си мислех да съм малко по-оригинален при вас, ама нещо нямам голяма желание. Оглеждай се там, когато пресичаш и не му мисли. Ако ти е писано да те убие водородна бомба, няма да умреш от куршум в главата. Дай го малко по-ведро!

Автор: Десислав Янкулов