Тайните на вървежния мъжкар

Ако изглеждаш като Леонардо ДиКаприо, Брад Пит или Райън Рейнолдс, най-вероятно нямаш нужда от моите съвети, пък и едва ли полагаш кой знае какви усилия, за да ти връзват мацките. Достатъчно е да им се покажеш, да ги погледнеш и да им се усмихнеш. От там нататък имаш тежката задача да си осигуриш презерватив в срок на годност и такси, за да я изпратиш до вкъщи.

Останалите от нас, които не милионери, родени, за да бъдат корици на еротични женски списания, трябва да полагаме малко повече труд, ако искаме да сме по-вървежни в женските среди.

На тях им е лесно – показват малко плът, скубят веждата, за да я разделят на две и туй то. Докато при нас изкуството на свалката е мааааалко по-различно.

Ето и най-важните неща, които трябва да спазваме, за да имаме по-голям успех сред жените:

  1. Търсете универсалните знаци на флирта – Най-сигурният такъв е, когато мацката те гледа и се усмихва. Не говорим за онзи тип гледаме, в който сте в една компания, ти говориш, а тя от учтивост ти отвръща с приятна лицева гримаса, а, когато сте напълно непознати и сте на място, което вещае любовни закачки.
  2. Винаги се целете в жена от вашия калибър – Американците бяха измислили една интересна десетобална система, според която оценявате момичето и себе си от 1 до 10. Имате право да се пробвате на жена, която е с три оценки по-добра или по-лоша от вас. Пример: Ако според вас тя е достойна за корица на списание, тя е десетка. Ако вие сте достоен за реклама за протеинови добавки и сте човекът, който играе ролята на „Преди“, тогава сте около петица. По тази логика тя е доста над вашето ниво. Подходяща за вас би била студентка по медицина, която изглежда добре във вечерна рокля, но никога не си позволява да носи клин в ежедневието.
  3. Представете се в добра светлина – Колкото и ниско самочувствие да имате, винаги в живота ви има неща, с които да се гордеете. Използвайте ги. Дори да сте спечелили второ място на републиканското по шах, това може да е сериозен коз в опита ви да я свалите. Естествено, хубаво е да не започваш с колекцията си от картинки от дъвки Turbo. Придържай се към трудни, но и обществено значими събития в живота си.
  4. Създайте си вид на по-възрастен мъж – Учените го наричат „Ефекта на Джордж Клуни“. Жените съзнателно или не винаги си търсят по-възрастен мъж от себе си. Те търсят сигурност у човек, който е видял повече от живота и знае как да ги защити. Е, имайте в предвид, че, ако сваляте 20-годишна сладуранка в Студентски град, тогава не бива да се правиш на 40-годишен чичо, когато си едва на 25. Една вратовръзка или папионка е добър знак, че си около 30-те и по всяка вероятност в джоба си нямаш само семки и бонбонки.
  5. Пуснете си лека брада – Брадата на два максимум три дни е идеалната брада, която, хем ще ви качи 4-5 годинки към възрастта, хем ще ви придаде онзи неглижиран вид, който показва, че сте тук, за да си прекарате добре след тежкия работен ден.
  6. Тренирайте – Прекалено малко са онези жени, падащи си по анорексични типове или пък пухкави мечоци. Във втория случай си извинен, ако притежаваш половината медии в България и в ежедневието си купуваш държавно предприятие след държавно предприятие. Атлетичната фигура се харесва на по-голямата част от жените. Направи малко ръки, за да ти стои по-добре ризата и се опитай малко от малко да оформиш коремната преса. Важно е да изглеждаш добре не само в дрехи, но и гол. Дори мисля, че е по-важно второто.
  7. Бъди мил – Клишето, че жените си падат по лошите момчета, изглежда е отживелица. Ако търсиш някоя, която да е за повече от една вечер, тогава се опитай да се държиш мило, но и не прекалявай с комплиментите. Възпитаният мъж ще отвори вратата пред дамата, ще я поздрави първо на масата, ще забележи новата ѝ прическа и ще я слуша любезно, когато говори.
  8. Бъди забавен – Хуморът е най-ефикасният начин, за да спечели всеки човек, пък било то и жена. Накараш ли някого да се засмее – спечелил си го. Границата да знаеш, че и тук е тънка, защото никой не харесва смешниците. Не си клоун или актьор в комедиен сериал, за да си позволиш непрестанно да разказваш вицове. Използвай темите за разговор, за да се сещаш за забавни случки от своя собствен житейски опит.
  9. Вземи си домашен любимец – Кучето е идеалният магнит за мацки. Няма жена, която да не ги обича, а, ако намериш такава, бягай далеч от нея. През топлите месеци можеш да си гарантираш поне по две запознанства на ден, когато те виждат да разкарваш кучето си в парка.
  10. Занимавай се с екстремни спортове – Рискът е едно от най-възбуждащите неща в човешката психология. По тази причина има толкова много пристрастени хора към хазарта, защото те са влюбени в риска. Насочи тази си страст към нещо по-благоразумно от финансова гледна точка. Е, гледай да не е и нещо прекалено екстремно. Малко рани по лактите и коленете са секси, но счупен крак буди повече съжаление, отколкото възбуда.
  11. Използвай приятен, но ненатрапчив парфюм – Учени твърдят, че естествената мъжка миризма привлича жените на подсъзнателно ниво, но знайте, че ще отблъснете всяка, ако се представите и в този момент ѝ закиселее на очите. На първо място ползвайте често банята по предназначение, а не само за място, на което да мастурбирате и на второ – пръскайте се с някой готин парфюм. Препоръчвам ви да си го изберете с помощта на някоя приятелка. Ако на нея ѝ харесва, значи има шанс на много други жени да им допадне.
  12. Включвай се в доброволни инициативи – Колко често си чувал за някоя известна красавица, която се занимава с благотворителност? Аз лично всеки ден по няколко пъти. Обикновено това са жени с възможности, но повярвай, че всяка една нормална жена би искала да извършва подобна дейност, стига да има ресурсите и времето, за да го прави. Ако ти си успял да отделиш един ден от седмицата си, за да помагаш в някое сиропиталище или пък на възрастни хора, това 100% е покачило точките ти пред жените.
  13. Гордей се с белезите си – Това в комбинация с екстремните спортове е много добър начин, за да я впечатлиш. Белезите показват, че си мъжко момче, което е готово да минава през различни препятствия в живота си и да продължава напред с гордо вдигната глава. Омаловажавай ги на думи, но винаги описвай бруталната сцена, която е довела до онзи 15-сантиметров белег на бедрото ти, след който се е наложило да викат трима хирурзи, за да те закърпят.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Business Insider