Модел реагира на изпратените ѝ по интернет снимки на пениси

Първо – пичове, никак не е готино да си пращате пенисите на мацка, която изрично не е поискала да ги види. Второ – веднъж изпратите ли такава снимка, ѝ позволявате да ви злепостави пред най-близките ви хора.

В този ред на мисля трябва да ви запозная с историята на Емили Сиърс – един от най-сексапилните модели в Instagram. Красавицата е пределно наясно, че визията ѝ предизвиква мъжете да действат ирационално.

Все пак това е една от причините да е толкова популярна в социалните мрежи. Тя, както и почти всяка малко по-засукана мадама, страда от сексуален тормоз в личните чатове. Мъже от всякаква националност и възраст смятат, че ще е много готино, ако вземат, че си пращат онези си работи на жените, които харесват. Грешат!

Г-ца Сиърс очевидно не е глупава, каквото и да твърдите за жените с нейната външност, защото тя си е изградила много ефективен защитен метод против подобен тип вулгарни свалки. Тя взема снимката, отваря профила ви, проверява дали си имате гадже и дали роднините ви са упоменати и им я разпраща с прилежно прикрепени записи на разговорите ви, за да е сигурно, че вие сте от другия край на пениса от снимката.

Емили предупреждава публично всеки, който се реши на подобно нещо и дори споделя част от чатовете си с въпросните мъже. В един от тях тя изразява крайното си възмущение към господина и съвсем откровено му задава въпроса: „А, ако сега взема, че изпратя тези снимки на гаджето ти?“ Предупреждението се превръща в действие и тя наистина се свързва с момичето, с което мъжът е обвързан и ѝ обяснява ситуацията в кратък текст, в който заема изцяло нейната страна и държи да тя да е наясно с какъв мъж си има работа.

Господа, замислете се много добре какво и на кого пращате в интернет, защото има редица жени там, които са готови да съсипят личния ви живот. И което е по-лошото – сами ще сте си виновни за това.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy