7 признака, че си луд по нея

Мъжете рядко си признаваме, но жените са истинската ни слабост. Прекалено често ни се случва да сме луди по тях, но в никакъв случай не сме в състояние да го изкажем на глас. Малцина са онези смелчаци, които заслужават уважение, когато си признават, че една жена е всичко за тях.

Ето и няколко признака, че това е така, та дори и да го отричаме пред самите себе си:

  1. Чувстваш се щастлив, когато си с нея – И не говоря, само когато правите секс.

    Тогава и кучето е щастливо. Говоря за обикновени моменти, в които просто сте седнали заедно пред телевизора и дори не си говорите, но въпреки това ви е готино, че споделяте една и съща стая в този конкретен миг.
  2. Мнението ѝ има значение за теб – Дори за най-малките неща, ако се консултираш с нея, това значи, че тя е значим човек в живота ти. Нормално е по-често сам да вземаш решенията, касаещи само и единствено теб, но веднъж на 5 пъти, ако ѝ се обаждаш, за да ти даде съвет, тогава тя е нещо повече от момичето, с което се чукате.
  3. Не ѝ даваш поводи да се съмнява, че тя е жената – На мъжете ни е генетично закодирано да се вглеждаме в жените наоколо. Всеки нормален мъж хвърля погледи на сексапилните форми, подминаващи го на улицата, но умният мъж е онзи, който знае как и кога да го прави. Ако в нейна компания се държиш, сякаш тя ти дава всичко, от което имаш нужда, а останалите жени са просто хора, които виждаш на улицата, тогава знай, че тя го усеща, а ти си доста хлътнал по нея.
  4. Позволяваш ѝ да е себе си – Не я критикуваш на всяка следваща крачка и приемаш всичко, което е, било то хубаво или лошо. Жените са много по-сложни същества от нас и те не приемат критиката, както мъжете я приемаме. Затова, ако си сметнал, че въпреки всичко с нея ти е добре, тогава положението е супер и за двама ви.
  5. Не говориш толкова, колкото доказваш, че те е грижа за нея – Думите са силно средство, но лесно губят стойността си, ако не са подплатени с действия. Предприемай действия и бъди лидера във вашата връзка. Няма жена на света, която да не обича изненади от типа на ресторант във вторник вечер, изненадваща екскурзия до близък курорт за уикенда, малък подарък от куриер в службата и така нататък.
  6. Чувствата ви не са подвластни на настроенията ѝ – Всеизвестен факт е, че жените често изпадат в различни емоционални състояния, с които околните винаги трябва да се съобразяват. Вие, като добро гадже или съпруг, трябва с времето бързо да свикнете, че не всеки ден ще е цветя и рози и трябва да се научите кога как да се държите с нея, за да може нейното неразположение да не се отразява на връзката ви.
  7. Чувствате се истински обвързан – Това означава, че животът ви вече не се върти около „мен“, а около „вас“. Да си обвързан е като да мислиш за двама, да ходиш рамо до рамо с друг човек, да споделяш насъщния си във всеки един момент и тям подобни неща. Обвързаните хора винаги делят и умножават по две.

Автор: Десислав Янкулов