Дейвид и Виктория Бекъм подлудиха съседите си с три годишен ремонт

Дейвид и Виктория Бекъм подлудиха съседите си в Лондон. Трета поредна година се ремонтира имението им в западен Лондон.

 „Съседи от ада“ –  това казват жителите на улица в западен Лондон, които са предимно дипломати или членове на богати петролни фамилии от Близкия изток.

Семейство Бекъм купуват имението през септември 2013 г.

за 46 милиона долара и от тогава до сега текат непрекъснати ремонти. Мястото, където е домът на световноизвестното семейство, е едно от най-предпочитаните за живеене в британската столица – то е спокойно и тихо, а повечето къщи са в старинен стил или поне беше преди 3 години.

„Мишки, плъхове, къртене, копаене, всичко това просто руши мястото. Всеки ден от 8 ч. сутринта до 17ч. вечерта се извършват строителни работи. Ремонтите не спират дори и по коледните празници.“ казва разгневен съсед.

Местният управителен съвет забрани наскоро на семейство Бекъм да поставят съоръжения за климатична система  в градината, защото това ще промени обликът на къщата, която е с историческа стойност. Раздразнените съседи също твърдят, че прочутите Бекъм направо са превзели цялата улица – в момента те живеят в къща точно срещу тази, която се ремонтира, а и са купили апартамент, зад бъдещия си дом, който да бъде преустроен и присъединен към имението. Има и жилище за работниците.

 Дейвид и Виктория казва друго: „Не сме запознати с каквито и да било жалби. Строителните работи се извършват внимателно. Зачитаме спокойствието на съседите.“

А сега за къщата!

На всеки от етажите на новата къща ще има има седем спални, фитнес, будоар, кино зала и място за разкрасителни процедури – прически, маникюри и грим. Освен това ще има отделна стая за колекцията от обувки на 41-годишната Виктория, както и къща за игри, която ще бъде на малката Харпър, в градината.