9 неща, които тя казва на приятелките си за теб

Жени говорят и това сме го споменавали не веднъж. Но дори и ти го знаеш това, без да има нужда някой да ти го напомня. Затова смятам да ти издал няколко тайни за техните разговори помежду им, които те касаят лично. Време е да обърнеш по-сериозно внимание на представянето си пред нея, защото едновременно с това формираш мнението и на приятелките ѝ.

А добре знаем, че те са хората, които трябва да впечатлиш, ако искаш да я задържиш за дълго.

  1. Стандартът на живот, който можеш да ѝ предложиш – Ако всяка вечер се прибираш от работа и нямаш търпение да си изядеш вечерята и да заседнеш пред телевизора в очакване на поредния епизод на някой блудкав сериал, тогава не трупаш много точки при приятелките. Разбери, че вие сте на 20-и-няколко години и сте още прекалено млади за улегнал начин на живот. Не е казано, че трябва да я водиш всяка вечер на бар, но ходете на разходки, на кино, на гости у приятели или просто до магазина. Един ден едно, а друг ден друго и все пак съобразено с възможностите ти. И ти искаш да отскачаш всеки уикенд до Бали, но няма как.
  2. Качествата ти в леглото – Първите 1-2 пъти правиш секс не само с нея, но и с приятелките ѝ. Тя им разказва за размера и формата на пениса ти, за позите, които сте сменили, за любовната игра преди това, за разговорите след това и т.н. Ако при първа среща след като сте правили секс, приятелките ѝ те гледат някак превъзбудено и ти се радват повече, отколкото си очаквал, има огромна вероятност да си се справил отлично с най-важния тест.
  3. Дали ставаш за съпруг или не – Това е доста комплексна преценка, но жените така или иначе обичат да си вадят изводи и то за години напред. Ти си най-честата тема на разговор, когато стане въпрос за потенциален баща на децата ѝ и всяка предлага свой сценарии, позоваващ се на информацията, която има за теб. Ако сте на 21-22, темата не е на дневен ред, но, ако приближавате трийсете, значи е неизбежно да се повдига темата.
  4. Проблемите, които срещате във връзката си – Мъжете също го правим, но без тоновете признания пред приятелите ни. Задаваме теоретична ситуация и останалите от тайфата я решават, докато жените влизат в тежки подробности. Взема се под внимание дали си подредил обувките си, когато си се прибрал от работа и дали си я прегърнал след целувката за „добре заварил“. Когато тя има колебания, всеки един детайл от живота ви минава през анализа на Хорейшио.
  5. Колко точно влагаш във връзката ви – Колко време прекарваш в компанията ѝ, колко време отделяш за работа, колко време отделяш за приятели… Всичко е въпрос на време. Ти влагаш всичко, ако нямаш търпение да се прибереш от служебен ангажимент, но я ползваш само за секс, ако ѝ звъниш 2-3 пъти в седмицата, за да се видите набързо. Усилията ти винаги ще се измерват във време.
  6. Подлежиш на постоянно сравнение с бившите – Всяка една фибра от тялото ти е сравнена с онази на колегата, който е минал през Райската градина преди теб. И не говорим само за качествата ви в леглото, макар те да са най-коментирани. Говорим за всичко. Ама наистина всичко! Дрехи, кола, апартамент, дължина на ноктите на краката, окосмение по пъпа, форма на ушите… Всичко!
  7. Семейството ти преминава анализ – Не очаквай да им се размине, защото, каквото и да правиш, тя ще държи да знае всичко за близките ти. Как са се запознали вашите, брат ти бил ли е добър ученик, сестра ти колко гаджета е имала, баба ти и дядо ти от къде са и всички други детайли, които са те изградили като личност от малък фарфалак до мъжа, в който си се превърнал днес.
  8. Готова ли е за обвързване – Това решение в голяма степен се взема от приятелките ѝ. Те я познават доста добре и макар крайното решение винаги да е нейно, в 90% от случаите то се формира на следобедното кафе с мацките. Всичко е въпрос на общото мнение за живота ѝ и етапът, в който е в момента.
  9. В какво си най-добър – Е, не си мисли, че винаги гледат на теб с лоши очи. Ако се справяш добре в живота, те ще го забележат и въпреки, че винаги се търсят кусури, добрите ти качества винаги изпъкват. Винаги се оценява, ако имаш добра и стабилна професия, дали си добър с околните, поддържаш ли жилището си, каква кола караш и всички онези неща, които могат да те бележат като „добра партия“.

Автор: Десислав Янкулов