Фандъкова не се сдържа! Разкри какви са ги свършили от ПП снощи ВИДЕО

„Сериозните системни партии могат и трябва да управляват. Тука е основният въпрос, който вие трябва да знаете и да разрешим.

Не искам да се натъжавате или радвате, да ставате оптимисти, относно социологиите и това, което излиза в момента“. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща в 23-и МИР в София.

 

„Действително хората искат най-вече да се успокои и управлението и политическата класа да си седне на столовете и да върши това, за което й се плаща. В ГЕРБ хората всичките сме експерти.

Когато създадохме ГЕРБ, нямаше нито един политик. Всеки от нас беше експерт. Този експертен екип, който оглавява Томислав Дончев с още 10-15 човека, днес финализирахме много модерна програма, с много иновации и нови неща, особено за градовете“, каза още той. 

„Гледах тези дни какви задръствания има за Гърция. Искам да изкарам един билборд, на който пише „Заради вас няма „Струма“.

Неочаквано: Борисов издаде нещо много лично за Десислава Иванчева ВИДЕО

Катастрофата е голяма и парите ги няма. Дадоха се пари на пенсионерите от заеми. Ще продължим да ги даваме, защото този ангажимент е поет.

Както за пенсионерите, така и за отбраната и нейната модернизация, защото светът е във война“, допълни Борисов.  

„В образованието, културата и спорта имаме изключително добри кадри. В правосъдната система и въобще в системата като такава.

Добре, че направихме изборите на тези важни органи, защото като се сетим за програмата на ПП-ДБ имаше само едно име – за шеф на КПКОНПИ Бойко Рашков. Какво толкова видяха тези хора, каква принципност, какви успехи, освен едни контрабандисти, които пускат доноси срещу мен, че съм изяждал хора“, каза той.  

„Трябва да кажем на софиянци какво ще направим в следващите четири години. Съотношението БВП – покупателна стойност на населението.

Задръстиха „Витошка“. Ще го гонят Борис Бонев по улицата.

Това е манипулация. Няма да се учудя утре да излезе и да каже: „С телефона си плащаме билетите“, ще го бият“, посочи Борисов.  

Йорданка Фандъкова поиска да вземе думата. 

„Всички се радват на новите автобуси и тролеи. Направихме дигитална революция в градския транспорт.

Често го ползвам, защото ми харесва. Вадя си кредитната карта, качвам се, чекирам се, слизам си и нямам ядове.

Това е на малко места в Европа. Знаете, че и с паркирането се получават съобщения. София е един от градовете с огромен скок в обществения транспорт. 

Искам да знаете всички, че в момента единствените проекти, които се изпълняват в София, опасявахме се че развитието ще спре, Антон Хекимян го повтаряше, но единствените проекти, които в момента се работят са проектите, които ние осигурихме“, заяви бившата кметица. 

Тя припомни, че Асен Василев е извадил проекта за метрото от плана, но финансирането му е било подсигурени в последните месеци и ще има нови 10 км. метро. 

Фандъкова сподели, че не е видяла амбиция в проектите за продължаване на модернизацията на градския транспорт. 

„Промяната не е фойерверк или значка, която да закичим. За нея са нужни визия, конкретен план и много, много, много работа.

Само че последната дума не я чух в последните три години. Едно време имахме слоган „работа, работа, работа“, припомни тя. 

В момента има само борба за постове„, допълни Фандъкова.  

Баща, син и внук. Сложно е, но изкарахме 10 месеца заедно. „Заключ“ и толкова.

Трябва да се представим така, че да не трябва да има други избори. Задължавам софийските организации на всяко събрание и проява да обяснявате всичко това за транспорт, паркиране и т.н., защото ще ви ги откраднат“, нареди лидерът на ГЕРБ.  

„Снощи са ходили да се снимат… Къде е Данчо от Овча Купел? Той може да разкаже.

Ходили да се снимат на детската градина, която проектирахме в „Горна Баня“. Направихме прекрасен проект, чудесен, финансирахме го, стартирахме го и вече сме 2024 година.

Това са минимум две години забавяне и два милиона отгоре пари и отидоха да се снимат за тази детска градина, където не направиха нищо“, разкри Фандъкова. 

Борисов сподели, че избирателите на ПП са интелигентни и разбират как са се облагодетелствали в последните години от властта

„ГЕРБ в момента расте като външния дълг“, завърши лидерът на най-голямата партия у нас. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ