Хейни поиска своя реванш от Гарсия

Девин Хейни и боксовият мениджър Оскар де Ла Хоя не са на едно мнение относно битка реванш с Раян Гарсия.

През изминалия уикенд в Ню Йорк Сити се проведе 12-рундов двубой между Хейни и Гарсия. Последният надделя с неединодушно съдийско решение, след като отбеляза три нокдауна в битката. Това бе първо поражение за Хейни в професионалната му кариера.

В публикация в социалните мрежи боксьорът от Калифорния заяви, че иска реванш, в който и двамата с Гарсия са с едно и също тегло на официалното претегляне. Припомняме, че преди двубоя в “Baclays Center” миналата неделя сутрин Раян не успя да редуцира теглото си до лимитите на супер-лека категория (63,5 килограма).

“Не успях да се справя, но всеки, който ме познава, знае, че съм истински състезател и винаги искам да се тествам срещу най-добрите бойци. Раян победи и аз нямам проблем с това. Мисля, че теглото изигра роля, но само Аллах знае това. С удоволствие бих изиграл реванш и бих дал на хората да гледат честна битка с еднакво тегло”, заяви Хейни и допълни, че сега се наслаждава на времето със семейството си и изпълнява своите дни на Рамадан, тъй като не е спазвал изискванията на мюсюлманския празник през месец март и април заради подготовката му за двубоя.

Мениджърът на Раян Гарсия, Оскар де Ла Хоя, отговори на тази публикация, като заяви, че няма да има реванш.

“Успех в работата ти с Еди Хърн, но реванш няма да има”, написа бившият световен шампион в социалната мрежа Х.

Последвайте каналите ни в: