Бътлър се подигра с Браун и Селтикс

Звездата на Маями Хийт Джими Бътлър може и да е вън от сметките за отбора си заради травмата в коляно, но това не му пречи да се подиграва на съперника на “горещите” в първия кръг на плейофите в НБА – Бостън Селтикс.

Както е известно, през миналия сезон двата тима играха на финала на Източната конференция, като тогава Маями поведе с 3-0. Преди четвъртия мач Джейлън Браун от Селтикс каза, че “горещите” не трябва да позволяват на неговия отбор да спечели дори един мач, защото след това може да се стигне до пълен обрат. Бостън стигна до равенство при 3-3, но загуби в решителния седми двубой.

Сега мнозина очакваха, че Маями няма да може да се противопостави на най-добрия отбор през сезона, още повече заради контузията на Бътлър. След като Хийт измъкнаха втория мач със 111:101 тази нощ и изравниха серията при 1-1, Джими се развихри в Инстаграм – сложи своето лице на това на Браун с цитата “не ни позволявайте да спечелим един мач”, като на публикацията в мрежата той написа “чувствам се добре, но може и да го изтрия после; глупости, няма да трия нищо”.

Снощи Хийт вкараха рекордните си в мач от плейофите 23 тройки, които им помогнаха да сразят Селтикс и да откраднат домакинското им предимство. Сега серията се мести във Флорида, като мач №3 ще се проведе в неделя от 1:00 часа българско време.

Последвайте каналите ни в: