Финал №3: ЦСКА 0:0 Марица! Следете мача ТУК!

Волейболистките на ЦСКА приемат шампионките от Марица (Пловдив) във финал №3 на Национална Волейболна DEMAX лига за жени в зала “Христо Ботев” в София. Срещата е с начален час 18,00 и ще бъде излъчен на живо по БНТ 3.

Възпитаничките на Борислав Крачанов спечелиха категорично първите две финални срещу в Пловдив с по 3:0.

Така маричанки поведоха във финалната серия с 2-0 победи и се нуждаят тази вечер от още един успех, за да спечелят рекордна 10-а поредна титла.

Шампионките от Марица не смятат, че могат да бъдат победени дори и в София и ще се опитат да спечелят титлата още тази вечер.

Възпитаничките на Юлия Иванова и Антонина Зетова пък ще се опитат да направят всичко възможно, за да постигнат победа в София и да спрат Марица към поредната титла. “Червените” ще разчитат и на мощна подкрепа от феновете си в зала “Христо Ботев”.

Финал №3:

ЦСКА – МАРИЦА (ПЛОВДИВ) 0:0 (0:0)

ЦСКА: Димана Иванова, Виктория Димитрова, Александра Костадинова, Емилета Рачева, Кая Николова, Александра Съйкова – Ивайла Евлогиева-либеро (Виктория Нинова-либеро)

Старши треньор: ЮЛИЯ ИВАНОВА

МАРИЦА: Лора Славчева, Ива Дудова, Добрина Христоскова, Виктория Коева, Борислава Съйкова, Мария Кривошийска – Мила Пашкулева-либеро (Жана Тодорова-либеро)

Старши треньор: БОРИСЛАВ КРАЧАНОВ.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Sportal.bg | Снимки: Startphoto