Светослав Петров: Не беше нашият ден

Старши треньорът на Етър Светослав Петров сподели мнението си след загубата с 0:2 от Ботев (Враца). Наставникът на „болярите“ остана доволен от представянето на своите футболисти, които над 80 минути играха с човек по-малко, след като Серигне Файе беше изгонен с директен червен картон в самото начало на срещата.

„Няма как да разчитаме да вземем нещо, ако не отбележим гол. Много злощастен развой на мача за нас.

Влязохме добре до червения картон. Бяхме отборът, който знаеше повече какво да върши. След червения картон получихме злощастен гол от рикошет. Не беше нашият ден. Не мога да бъде недоволен, защото над 80 минути играхме с човек по-малко. До края на мача мисля, че не си личеше много, че сме с 10 човека. Щом накарахме отбора на Ботев да бави, значи сме стояли добре на терена.

Без значение какъв е резултатът, винаги има по едно чисто положение, което не успяваме да реализираме. Продължаваме да работим. Лоша преценка на ситуацията. За да се стигне до червен картон, значи някой някъде е закъснял. Във футбола малкото е много. Ако направиш крачката навреме, ще предотвратиш ситуацията.

Искам да играем футбол, без значение на кое място сме в класирането. Малко не ни достига да извлечем максимума от ситуациите. Не мисля, че днес бяхме по-слаби. Няма да позволя някой да си мисли, че е приключил сезонът. Искам да играем и да защитим името на клуба“, каза Петров.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto