Натоварена нощ в НБА

И днес предстои доста натоварена нощ в НБА. Ще се изиграят цели 13 мача и ни очакват доста любопитни сблъсъци.

Програмата започва с два ранни мача още в 22:30 часа. Първият от тях е доста интересен, защото противопоставя отборите на ЛА Клипърс и Кливланд Кавалиърс.

Вторият ранен двубой също има интрига, макар тук да има доста по-изявен фаворит в лицето на домакина Далас Маверикс, който приема Хюстън Рокетс.

Следващият двубой в програмата е между Индиана Пейсърс и Маями Хийт в 00:00 часа, като и тук ще бъде повече от любопитно, тъй като това е сблъсък между преки конкуренти за място в плейофите на Изток.

Следват цели пет срещи в 01:00 часа. В първата интрига няма, тъй като лидерът на Изток Бостън Селтикс приема атсайдера на Запад Портланд Трейл Блейзърс.

Повече жега се очаква в мача между Орландо Меджик и Чикаго Булс. Тук победата е по-необходима за домакините, които се борят за директно място в плейофите.

В същото време Торонто Раптърс и Вашингтон Уизардс ще играят само за престиж в срещата помежду си, тъй като отдавна загубиха шансове за каквото и да е.

Не така стоят нещата в мача между Финикс Сънс и Ню Орлиънс Пеликанс, които са преки конкуренти за 6-ото място на Запад, което дава право на директно участие в плейофите.

Доста по-спокоен се очаква да бъде двубоят между аутсайдера Шарлът Хорнетс и Оклахома Сити Тъндър, в който гостите са изявен фаворит и не се очаква да допуснат грешка.

Следващите два мача са с начален час 02:00 часа. Първият от тях изглежда доста интригуващ, тъй като противопоставя 2-рия срещу 4-тия на Изток, а именно Милуоки Бъкс и Ню Йорк Никс.

Във вторият двубой от този час пък ще видим Сан Антонио Спърс и Филаделфия 76, като тук гостите ще търсят задължителен успех, ако искат да се преборят за директно място в плейофите.

В най-интересния за българските фенове мач Бруклин Нетс приема Сакраменто Кингс на Александър Везенков в 02:30 часа. Родният национал се очаква да получи шас в мача, който е изключително важен за „кралете“, ако искат да не загубят и последния си шанс да играят директно в плейофите.

Следващата среща е с начален час 03:30 и в нея един срещу друг застават Голдън Стейт Уориърс и Юта Джаз.

За финал на нощта в 05:00 часа ще видим още един прелюбопитен двубой. В него набралият скорост ЛА Лейкърс ще домакинства на Минесота Тимбъруулвс.

Последвайте каналите ни в: