Полуфинал №2: Нефтохимик 0:0 Левски! Следете мача ТУК!

Настоящият шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) приема Левски София във втория мач помежду им от полуфиналните плейофи в Efbet Супер Волей. Срещата е тази вечер от 19,00 часа в зала „Младост“ в Бургас.

В първата среща в София бургазлии надиграха „сините“ с 3:1 гейма. Така те водят с 1-0 победи в плейофната серия, в която се играе до 3 успеха от 5 мача.

Шампионите от Нефтохимик направиха по-трудното, като надиграха Левски като гости, с което взеха и психологическо предимство. Тази вечер те излизат за втора победа още повече, че домакинския фактор е на тяхна страна. Нов успех ще им даде още по-голяма преднина и ще ги доближи максимално до класиране за големия финал.

От друга страна Левски също ще трябва да направят по-трудното и да се борят за победа като гости. При евентуален успех в Бургас, „сините“ ще изравят серията и ще я завържат. Това може да повлияе и за третият мач, който е отново в София на 10 април (сряда).

Полуфинал №2:

НЕФТОХИМИК 2010 (БУРГАС) – ЛЕВСКИ СОФИЯ 0:0 (0:0)

НЕФТОХИМИК 2010: Светослав Станков, Иван Раич, Розалин Пенчев, Бранимир Грозданов, Красимир Георгиев, Венцислав Рагин – Симеон Добрев-либеро

Старши треньор: МАРТИН СТОЕВ

ЛЕВСКИ: Симеон Николов, Венислав Антон, Алехандро Торо, Владимир Гърков, Светослав Гоцев, Майкон Морейра – Дамян Колев-либеро

Старши треньор: НИКОЛАЙ ЖЕЛЯЗКОВ.

Снимки: nvl.bg/Startphoto.bg

Последвайте каналите ни в: