Арда и Славия търсят излизане от лошата серия

Съставите на Арда и Славия се изправят един срещу друг в мач от 28-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Кърджали е с начален час 20:15 и ще бъде ръководена от Иво Андреев.

Във временното класиране на елита домакините заемат девета позиция с актив от 36 точки, докато гостите са 11-и с 30. Временната форма и на двата тима не е особено добра, като и двата състава нямат успех в последните си три срещи.

В междинния кръг Арда загуби с 1:2 от последния Етър, докато Славия направи нулево равенство с Пирин.

Наставникът на състава от Кърджали Николай Киров няма особени кадрови проблеми. За Славия големият проблем ще е липсата на голмайстора на тима Тони Тасев, който е с разтежение и ще пропусне няколко мача на “белите”. Защитникът Велко Йеленкович и крилото Емил Стоев също са контузени, но пък Емил Мартинов се завръща в игра.

Двата тима вече се изправиха един срещу друг през настоящия шампионат. В среща от 13-ия кръг на стадион “Александър Шаламанов” “белите” победиха с 1:0 с гол на Тасев.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe