Мъжките мисли по време на секс

Не, не си повтаряме „цици, цици, цици“, а през ума ни минават десетки разни и разнообразни неща, докато прахтим като нерези върху отегчената девойка под нас. Ето и няколко от най-често прииждащите ни мисли в най-щастливите ни две минути от живота.

  • „О, боже! Ще правя секс!“ – Ако ще да си ранния Брад Пит или Джони Деп, винаги си повтаряш точно това. Всички до един се радваме, като дете в коледната утрин при отварянето на подаръците.

  • „Хмм… Колко точно трябва да прекарам там долу?“ – Никога не е достатъчно, ако питаш жените. „Колкото повече, толкова повече“, е казал Мечо Пух, но все пак не бива да прекарваш вечерта в мочурищата. Покажи се на повърхността, за да си поемеш въздух и пробвай с нещо друго.
  • „Какво е това тъпо лице, което прави от одеве?“ – Няма нито една жена на света, която в момент да екстаз да изглежда като принцесата от приказките. Всички започват с едни грозни гримаси, едно присвиване на очите, едно чудо. Сега не можем да вземем решение – хубаво ли ѝ е, гадно ли ѝ е…?
  • „В тази поза е яко! Налага ли се да я сменяме?“ – Колкото и да не ни се ще, понякога е наложително, особено ако видиш, че погледът ѝ започва да блуждае, а тъпата физиономия е някак изимитирана.
  • „Усещам, че в тази поза някой ще изреве и по всяка вероятност ще съм аз.“ – Вече сте сменили и на нея ѝ става все по-густо, но пък ти усещаш как сухожилията ти са разтегнати до краен предел, а преди това изобщо не си загрял.
  • „Дали ще мога да го задържа вътре, докато сменяме позата?“ – Евала, ако успяваш! Обикновено това е свързано с олимпийски размери на щеката. При останалите, като нас, юнакът излиза от бункера, за да огледа наоколо, въпреки желанието му.
  • „Олеле! Нещо май се счупи…“ – Най-често леглото има нужда от поправка, но в редки случаи един от двамата е за травматологията. Кой ви кара да пробвате изпълнението от последния филм на Джеймс Дийн?!
  • „Това стенание на хубаво или на лошо беше?“ – Вечната дилема е дали наистина сме я докарали до голямото ‘О’ или сме толкова зле, че ѝ се е наложило да театралничи, само за да не ни обиди.
  • „Ох! Схванах се!“ – Мускулните спазми са най-редовният и неприятен номер в кревата. Много интересно, как от 2 месеца един път не се контузих на мач, а още първата вечер с мацката и трябва да лежа в лазарета?!
  • „Ще свърша! Ще свърша! Ще свърша!“ – Колкото повече си го повтаряш, толкова по-бързо идва, а девойката ще остане разочарована. В такъв момент винаги помага, ако си спомниш за погребението на баба ти, стига да искаш да финиширате поне едновременно.
  • „Ох, не мога повече! Дано свърши в следващите 15 секунди, защото ще експлодирам.“ – Колкото и добър да си, винаги идва онзи момент, в който вече не издържаш и искаш да я окъпеш в любовните си сокове. Всичко вече е в ръцете на съдбата, която да се смили над теб и да я видиш как започва да върти очните ябълки в екстаз.
  • „Супер! Докарах я до оргазъм, но да стоя и да чакам да отмине или да продължавам да напарям?“ – При определени жени е невъзможно да си го вкараш отново вътре, защото така са се свили, че пирон да забиеш тел ще излезе. При други пък не е проблем и съветът на сексолозите е да продължаваш с тласъците. Ама кой, по дяволите, мисли за сексолозите в този момент?!
  • „В момента няма човек на света, който да е по-голям от мен!“ – Чувството е, че си шампион на шампионите. Победил си Кличко, Мейуедър, Роузи, Барселона, Байерн Мюнхен, Болт и Фелпс едновременно и пак самочувствието ти е в пъти по-голямо.

Автор: Десислав Янкулов