Тони Велков: Тук съм заради Илия Груев, който има голямо бъдеще

Футболният специалист Антон Великов заяви, че за него Илия Груев ще бъде следващото голямо име на българския футбол. Ето какво каза наставникът на Sportal.bg.

“Дълги години анализирам футбола и не обичам да фаворизирам когото и да е било. Смятам, че Кирил Десподов е изявен фаворит на базата на изявите му.

Реално аз съм тук заради Илия Груев, защото той е следващият фаворит, който ще натрупа няколко такива отличия. Надявам се това награждаване да не бъде скучно, а да има голямо чудене кой заслужава да спечели. Мисля, че Илия Груев прави голяма заявка да бъде звездата на българския футбол. Той ще остане едно добро и земно момче, фокусирано върху това, което обича да прави – да играе футбол. Обичаме изявите като фойерверки и всичко да се случва много бързо. Той напълно заслужено си извоюва мястото в Бундеслигата. Хората винаги са имали надежди в Илия”.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe