Ще успее ли ЦСКА да задълбочи кризата в ЦСКА 1948?

Слушай на живо

Слушай на живо:
ЦСКА 1948 – ЦСКА


ЦСКА 1948 приема ЦСКА на стадион „Витоша“ в един от най-интригуващите мачове от 24-тия кръг на efbet Лига. „Червеното“ дерби в Бистрица е от 15:00 ч. и ще бъде ръководено от Иво Андреев.

Със сигурност този двубой е по-различен за двата отбора, така че днешните съперници ще преследват задължителен успех.

Преди началото на срещата домакините са на шесто място в класирането с актив от 37 точки, докато тимът на Нестор Ел Маестро заема трета позиция с 48 пункта.

Футболистите на Николай Панайотов все още търсят първата си победа през пролетта. ЦСКА 1948 изигра общо пет мача, включително тези за Купата и Суперкупата на България, в които записа три загуби и две равенства. Надеждите в лагера на домакините са тази серия да приключи още днес и отборът спечели този важен за самочувствието сблъсък.

ЦСКА също не е най-убедителен от началото на втория полусезон, но спечели три от четирите си срещи. Единственото поражение дойде в дербито с Черно море на „Тича“. В последния си двубой, който беше срещу Берое за Купата, „червените“ показаха друго лице и Нестор Ел Маестро ще иска да види още от същото в Бистрица.

Станислав Шопов се отличи с много добро представяне, което вероятно ще му запази титулярното място и за срещата с ЦСКА 1948 за сметка на Тобиас Хайнц. Очаква се Мартин Стойчев отново да започне вместо Иван Турицов, който все още изпитва проблеми.

Със сигурност аут е капитанът Юрген Матай, който получи контузия по време на мача със заралии и беше заменен принудително в края на първото полувреме. В негово отсъствие до Християн Петров, в центъра на защитата, ще застане Енес Махмутович.

Домакините нямат сериозни кадрови проблеми, а най-вероятно под рамката ще се завърне Даниел Наумов, който пропусна сблъсъка с Лудогорец преди седмица.

Първата среща между днешните съперници по-рано през сезона завърши с успех за ЦСКА с 2:0. И двата гола бяха реализирани от Дюкенс Назон, който вече не е част от тима на гостите.

21

ЦСКА 2:0 ЦСКА 1948

ЦСКА 1948 – ЦСКА – СОФИЯ

Вероятни състави:

ЦСКА 1948:

ЦСКА – СОФИЯ:

НАЧАЛО: 15:00 часа
СЪДИЯ: Иво Андреев
СТАДИОН: „Витоша“, Бистрица

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe