Ямбол готви основен ремонт на зала “Диана”

Баскетболният отбор на Ямбол обяви, че се готви основен ремонт на зала “Диана”. Тимът на Тони Дечев ще изиграе последните си четири мача от редовния сезон в съоръжението, а след това то ще премине през ремонтни дейности. От клуба споделиха, че в следващите години ще се играят баскетболни мачове в модерна зала, с която отборът ще се гордее.

“На Ямбол предстоят четири поредни домакински мача – последните четири от редовния сезон 2023-24.

Тези четири домакински мача са и последните на “Диана Арена” преди започването на нейният основен ремонт в началото на април.

Приканваме нашите верни фенове да напълним фамозната арена за тези двубои на Ямбол. За последно да се насладим на елитен баскетбол от Сезам НБЛ преди основната реконструкция на залата. След нея нищо няма вече да е същото. Няма да я има старата баскетболна настилка, на която са се изиграли толкова паметни мачове. Няма да ги има старите дървени седалки, които сме търкали години на ред на мачовете на любимия отбор. Впечатляващо електронно табло ще регистрира победите ни. За много от нас това е с голяма сантиментална стойност. През следващите сезони ще се играят баскетболни мачове на едно модерно спортно съоръжение, с което ще се гордеем.

Нека за последно напълним добрата стара зала „Диана“ за тези четири мача и подкрепим така както само ние можем баскетболният ни отбор.

6 март – срещу Миньор Перник

9 март – срещу Академик Пловдив

23 март – срещу Левски София

27 март – срещу Шумен

Очакваме ви!”, написаха от Ямбол.

Последвайте каналите ни в: