Карабельов: Странно беше усещането като вкарах на Славия

Играчът на Ботев (Пловдив) – Янис Карабельов, коментира равенството на отбора си 2:2 в гостуването на Славия от 23-ия кръг на родната efbet Лига. Футболистът, който е бивш състезател на “белите”, се разписа в тяхната врата, като след края на срещата изрази уважението си отбора от стадион “Александър Шаламанов”, но и подчерта, че е професионалист, който в момента защитава други цветове.

“Разбира се, че този мач беше по-специален. Много време съм бил тук, Славия ми даде много.

За Славия само хубаво или нищо. Много са ми дали в живота и във футбола. Трябваше да покажа уважение. Странно беше усещането като вкарах на Славия. Професионалист съм, защитавам цветовете на Ботев, така че гледаме напред. Специално за мача бих казал, че загатнахме за нашия стил. Допуснахме грешки и Славия ни наказа. Знаехме колко трудно се играе тук, но съм уверен, че това е пътят за нас. Гледаме смело напред”, каза Карабельов.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe