Звезда от сериала “Семейство Сопрано“ разказа колко пари е изкарала в OnlyFans СНИМКИ 18

Актрисата от сериала „Семейство Сопрано“ Дреа Де Матео похвали платформата за възрастни OnlyFans, че е „спасила живота й“, след като нейният отказ да си постави ваксина срещу COVID-19 й коства участия като актриса и я остави само с 10 долара в банковата й сметка, пише Daily Mail.

52-годишната Дреа първоначално не била склонна да се присъедини към услугата за възрастни миналата година, но сега разкрива, че пикантните й публикации са били толкова печеливши, че е изплатила ипотечния си дълг в рамките на пет минути – и дори е започнала собствен бизнес.

Актрисата разкрива, че освен че почти загубила дома си, е останала и без пари, за да издържа своя родител с деменция.

„Това ни спаси.

OnlyFans спаси живота ми на 100 процента. Не мога да повярвам, че казвам това, но наистина ни спаси“, каза звездата.

Със сълзи на очи тя продължава: „Всеки, който иска да ме съди и унижава, да го направи. Дано никога не се окажете в положението, в което се озовах аз, да се грижа за две малки деца. Това спаси дома ми. Освен всичко това ми даде достатъчно пари, за да започна и финансирам бизнеса си.“

Когато Дреа отворила своя акаунт в OnlyFans, имала само $10 в банковата си сметка.Тя се оказва в несигурна финансова ситуация, след като е имала задължението по изплащането на ипотеката си.

„Запорираха ме и къщата ми се наводни, така че се опитвах да я продам възможно най-бързо. Исках да опитам да я продам, преди да са я взели”, признава актрисата.

Тя каза, че е успяла да спечели достатъчно пари за пет минути, за да изплати дълговете си.

И макар Дреа да се присъединила към OnlyFans поради абсолютна необходимост, тя обикнала общността и намери ново чувство за сила като не планира да се откаже скоро.

„Страхотно е да виждам тези снимки“, казва Дреа де Матео с интусиазъм.

Превод и редакция

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OnlyFans (@onlyfans)